User
Pass
2FA

Va rog frumos sa va uitati..cei care stiu bn...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources
Author Message1000
ToxiceL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2011 18:26)

Votes: 4

Post Posted: 28-03-2010, 08:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua am nevoie de ajutor...de mult timp caut un addons care sa contina doar pluginurile de baza si am incercat sa fac si nu mi-a iesit...si stiu ca,comunitatea Freakz este foarte mare cu multi oameni care stiu sa faca plugin-uri,addons-uri si daca ma puteti ajuta si pe mine cu acest addons mic dar util.
-As dori ca addonsul sa contina:
[1]AmxModX;
[2]BooSteR;
[3]MetaMod;
[3]DproTo.
-AmxModX sa contina:
1) Autorestart [restarteaza jocul dupa prima runda];
2) Blind [poti da blind unui jucator ca sa vezi daca are wall];
3) HpK [cei cu lag sunt dati afara,prefer sa fie setat la 95];
4) LastIp [sa arate ultimile 5 ip-uri];
5) LastMaps [sa arata ultimile 5 harti];
6) AdminFix [ca sa mearga adminul,adminele];
7) GhostChat [vii sa poata conversa cu cui decedati];
8) Country Kicker [sa nu lase decat pe cei din Romania];
9) LLama [daca cineva vb. urat sa ii pot da llama];
10) Amx_SS [prin comanda amx_ss sa poti face poze jucatorului];
11) FreeLook [doar adminii sa se poata uita pe toti jucatori]
-Suplimentar:
(1).Daca puteti sa imi faceti sa apara la sfarsit de runda niste statici cu cel mai bun jucator,etc.
(2).Sa mearga rankul,top15.
(3).Aici nu este neaparata nevoie..decat daca stiti.Cand omori un adversar sa apara damageul facut cu galben pe mijlocul ecranului [nu ma refer la bullet_damage].
P.S am ales doar pluginurile de baza pt. un server...si ca sa nu fiu nesimtit si sa va dau o tona de pluginuri ca sa aveti mult de munca .. sau nici sa nu va intereseze...si am prefereat sa imi faceti un addons mic dar util...Va multumesc mult pt. intelgere..si astept sa faceti pot astepta si mai mult...Dar macar sa il am -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources  

The time now is 07-02-2025, 23:59:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x