User
Pass
2FA
 
 

Van Gaal spune cã ar putea demisiona de la conducerea tehnicã a echipei Manchester United

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message250
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 28-08-2024 23:07)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 27-12-2015, 14:04:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antrenorul Louis van Gaal a declarat, sâmbãtã, cã ar putea demisiona de la conducerea tehnicã a echipei Manchester United, dar ar lua o astfel de decizie numai dupã ce ar discuta cu conducerea clubului, cu stfaul sãu ºi cu jucãtorii, nu cu presa.


"Nu întodeauna trebuie sã mã dea clubul afarã. Uneori o fac eu însumi, dar sunt o persoanã care vrea sã vorbeascã mai întâi cu conducerea clubului Manchester United, cu membrii stafului meu ºi cu jucãtorii mei, nu cu voi", le-a spus Van Gaal jurnaliºtilor dupã a patra înfrângere la rând suferitã de formaþia pe care o pregãteºte.

El afirmã cã are susþinrea conducerii clubului, dar eºecul de sâmbãtã, scor 0-2, cu Stoke City, a dus la "o nouã situaþie": "Simt suportul jucãtorilor ºi al stafului meu. Fanii vor fi dezamãgiþi, dar este normal dupã patru înfrângeri".

Van Gaal i-a succedat în vara anului 2014 lui David Moyes.

United a pierdut, sâmbãtã, în deplasare, scor 0-2, în faþa formaþiei Stoke City, în etapa a XVIII-a a Premier League, al patrulea eºec la rând pentru echipa din Manchester. În clasament, echipa lui Van Gaal ocupã locul 6, cu 29 de puncte, în timp ce liderul Leicester are 38 de puncte.

Totodatã, Manchester United a fost eliminatã din faza grupelor Ligii Campionilor, urmând a evolua în 16-imile Ligii Europa.

Urmãtorul meci al lui Manchester United este programat, luni, pe teren propriu, cu Chelsea, altã formaþie care are rezultate slabe în ultima perioadã ºi care s-a despãrþit de antrenorul Jose Mourinho.


Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:59:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x