User
Pass
2FA

Varog AICI Cititi!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Archive
Author Message413
CGB

[Account disabled]

Status: Offline
(since 13-01-2015 22:11)

Votes: 2

Post Posted: 15-12-2014, 19:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Name:NIEshot
Motiv:am primit contul de la cnva care a donat...si sa lasat...
Ip:???
Rog admini sami dee deblock ca nu am gresit cu nimic doar mia dat numele si pass...cand ma conn la sv mi zice you have no entry to server...cred k asta e...vROG Stimi deblock...varog are lv 9!Admini varog frumos!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vyrus|2009

[Șeful ]

Status: Offline
(since 17-04-2019 23:03)

Votes: 261

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-12-2014, 19:31:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Nu iti poti vinde contul! Conturile sunt proprietatea zm.freakz.ro si iti este pus la dispozitie pe o perioada de timp nedeterminata pentru a te juca si in acelasi timp pentru a evita complicatiile care pot aparea din punct de vedere al securitatii. Valabil si in cazurile cand persoana respectiva da contul unui prieten sau ruda de familie sa joace pe cont ca sa ii faca credite/ore, etc. Nu va dati parola la nimeni.

Fa-ti contul tau ca asta ramane blocat .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vyrus|2009, 15 December 2014 17:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Archive  

The time now is 23-04-2025, 02:41:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password