User
Pass
2FA

Vreau sa discut

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message308
Marian_yo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-06-2013 15:36)

Votes: 2

Post Posted: 22-09-2011, 12:30:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok ultima incercare, dc inchizi un topic de discutii nene GM
http://forum.wow-freakz.com/view-post-1376529.html?#1376529

Code:

Burton
Cel putin la asta http://forum.wow-freakz.com/Mysterious-egg-t103894.html ai link-ul catre duplicate.
Inainte sa postezi bug-uri , dai un search inainte, not that hard.

Inainte sa postezi tu te rog sa citesti topicurile intai.

1) Acel tip care a spus ca e duplicate nici el nu a citit... eu descriu bugul meu "oul se opreste la secunda 0 si nu se poate deschide", vine x si zice ca bugul e duplicate la "oul se deschide dar e gol" apoi vii tu si il sustii ca GM "Inainte sa postezi bug-uri , dai un search inainte, not that hard." cu nasul pe sus, sunt de acord cu tine nu e greu sa cauti, dar se pare ca tie iti e greu sa citesti.... citeste cele 5 randuri ale bugului meu si a asazisului duplicate.

2) De ce inchizi topicurile aiurea? nu e asta forum de "Discutii" ? eu vreau sa discut cu playerii si administratorii iar tu si il inchizi pe motiv ca ?!? ... din nou topic inchis lasat in aer.

Concluzia: nu am ce cauta eu, fiinta inferioara pe forum de deitati. Nu te obosi sa imi dai warn / ban pe forum pentru ca nu o sa mai intru oricum. Nu o sa ma mai obosesc sa postez buguri pe forum pe viitor ca sa nu va mai "deranjez" si nu o sa recomand nimanui sv atata timp cat administratorii au complexe.

Concluzia 2: Am avut nevoie de 3 topicuri sa inchei un subiect care trebuia incheiat pe unu singur.

Code:

Definitie "discutii" pentru mine -> Vine x si spune ceva, y ii raspunde, x contininua discutia pe baza noilor date de la y daca mai are ceva de adaugat si procedeul se repeta cat e nevoie.
Definitie "discutii" pentru GM -> Vine x si spune ceva, vine GM si arunca un raspuns dupa ce a citit 30% din ce a spus x si apoi inchide topicul. Cand X  revine vede noile date de la GM dar daca e nelamurit sau crede ca problema lui nu a fost inteleasa... topic locked.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 14-06-2025, 04:38:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password