Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Vreau sa discut
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
Marian_yo
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 30-06-2013 15:36)
,
Topics: 13
Votes
: 2
Posted: 22-09-2011, 12:30:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ok ultima incercare, dc inchizi un topic de discutii nene GM
http://forum.wow-freakz.com/view-post-1376529.html?#1376529
Code:
Burton
Cel putin la asta http://forum.wow-freakz.com/Mysterious-egg-t103894.html ai link-ul catre duplicate.
Inainte sa postezi bug-uri , dai un search inainte, not that hard.
Inainte sa postezi tu te rog sa citesti topicurile intai.
1) Acel tip care a spus ca e duplicate nici el nu a citit... eu descriu bugul meu "oul se opreste la secunda 0 si nu se poate deschide", vine x si zice ca bugul e duplicate la "oul se deschide dar e gol" apoi vii tu si il sustii ca GM "Inainte sa postezi bug-uri , dai un search inainte, not that hard." cu nasul pe sus, sunt de acord cu tine nu e greu sa cauti, dar se pare ca tie iti e greu sa citesti.... citeste cele 5 randuri ale bugului meu si a asazisului duplicate.
2) De ce inchizi topicurile aiurea? nu e asta forum de "Discutii" ? eu vreau sa discut cu playerii si administratorii iar tu si il inchizi pe motiv ca ?!? ... din nou topic inchis lasat in aer.
Concluzia: nu am ce cauta eu, fiinta inferioara pe forum de deitati. Nu te obosi sa imi dai warn / ban pe forum pentru ca nu o sa mai intru oricum. Nu o sa ma mai obosesc sa postez buguri pe forum pe viitor ca sa nu va mai "deranjez" si nu o sa recomand nimanui sv atata timp cat administratorii au complexe.
Concluzia 2: Am avut nevoie de 3 topicuri sa inchei un subiect care trebuia incheiat pe unu singur.
Code:
Definitie "discutii" pentru mine -> Vine x si spune ceva, y ii raspunde, x contininua discutia pe baza noilor date de la y daca mai are ceva de adaugat si procedeul se repeta cat e nevoie.
Definitie "discutii" pentru GM -> Vine x si spune ceva, vine GM si arunca un raspuns dupa ce a citit 30% din ce a spus x si apoi inchide topicul. Cand X revine vede noile date de la GM dar daca e nelamurit sau crede ca problema lui nu a fost inteleasa... topic locked.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
The time now is 14-06-2025, 04:38:09
Copyright info