Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[WOTLK] Shadow Priest guide.
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
hh0055tt
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 23-06-2011 09:17)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 06-06-2011, 19:28:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="Braveheart"]IMG:
http://i292.photobucket.com/albums/mm6/slowip/Gearandstats.jpg
Ca toti ceilalati casteri, Shadow Priest-ul are 3 main stats care ii influenteaza DPS-ul: spell power, haste rating si critical strike rating. Nu am ignorat Spirit-ul si Intellect, doar ca acestea nu influenteaza la fel de mult ca celalalte 3. Valoarea acestor staturi ( o unitate din fiecare stat este egala cu x spellpower ) :
Spellpower = 1 spell power
Critical strike rating = 0.76 spell power
Haste rating = 0.98 spell power
Hit rating = 1.88 spell power ( atunci cand nu este capped )
Intellect = 0.22 spell power
Spirit = 0.59 spell power
Atunci cand comparati calitatea a doua iteme, puteti folosii formula : spell power + crit*0.76 + int*0.22 + spirit*0.59 + haste*0.98 + hit*1.88 + sockets . De exemplu : 120* 0.22 + 74*0.76 + 90*0.98 = ~163 (
Plague Scientist's Boots
)
referitor la " Haste rating = 0.98 spell power " de ce nu se pune haste-ul k sp ??? adik , am 10 sokete de 23 sp = +230sp si daca le inlocuiesc cu sokete de
20 haste = 0 sp , in loc de 196 sp ??
Astept un raspuns . Multumesc anticipat , si ms ptr acest tutorial mi-a fost foarte de folos in specul pve
0
0
Back to top
Setemotion
[Been Cursed]
(since 06-08-2016 04:40)
,
Topics: 370
Votes
: 246
Posted: 06-06-2011, 19:30:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
lol...
expresia "Haste rating = 0.98 spell power" se refera la faptul ca 1 Haste rating point este la fel de bun ca 0.98 spell power.
Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0
0
Back to top
Scarcrow
[Mentally Stable]
(since 08-05-2013 15:36)
,
Topics: 9
Votes
: 14
Posted: 22-06-2011, 22:38:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Acel spell power de la "1haste = 0.98spell power" este de fapt pseudo power. Termenul este folosit pe sittul de sp,
http://www.shadowpriest.com
. Acum este facut pt cata, dar in wrath pe mine m-a ajutat enorm de mult. Am invatat priestul in mai putin de o saptamana (ma refer la shadow). Asta insemnand cand sa dau redot ( daca dai redot la VT inainte ca el sa dea ultimul tick se pierde dps, la fel si la DP), MF 1tick, 2tick, la ce ajuta, etc. Un lucru folositor este si faptul ca puteti folosi SW:D inainte cu 0.5 sec ca MB sa-si termine cd, pt ca acesta se reseteaza.
Ca spec eu folosesc 14/0/57. Suna ciudat poate, dar prefer 1pct in Inner Focus decat in Shadow Reach.
Gliphuri e simplu. Pe freakz un sp nu v-a avea niciodata probleme cu mana. 3min la SF sunt destule, mana care revine de la pet e mult prea mare. Normal trebuia sa primim inapoi cam 10k mana, aici iei chiar si 20k. Nu mai vb cand este folosit odata cu bloodlust. Nu vad rostul la Gliph of Dispersion aici. Sunteti cumva in rotatie la Algalon pt big boom? Acesta este motivul cel mai important pt care a fost facut acest gliph.
Gliph of shadow este un "booster" extrem de mare. Impreuna cu Improve spirit trap, intr-un raid de 25 ofera aproximativ 200sp, ceea ce nu-i de neglijat.
Ca rotatie e simplu. Am stat 7zile, cate 7-8ore pe zi sa-mi gasesc o rotatie buna, sa citesc forumuri, etc. Am ajuns la concluzia ca o singura rotatie este cea corecta, si folosita de cei mai multi.
VT > MB > MF (3tick-uri) > DP > SW:P si urmeaza MB si MF. Apoi se v-a da redot cand te termina timpul. Ii sfatuiesc pe cei care nu au un dot-timer sa foloseasca Fortexorcist sau ClassTimer. Ultimul este mai dificil, la inceput v-a arata si doturile celorlalti sp din raid/party, si te v-a induce in eroare.
http://armory.freakz.ro/character-talents.xml?r=Genesis&&cn=Scarcrow&&gn=EliteNightStalkers&&group=1
Acesta este specul de Shadow.
Personal nu folosesc nici-un macro de priest, si imi merge foarte bine
). Cel de MF e foarte bun, dar pe mine sincer ma incurca, pur si simplu pierd dps. Din cauza laguluri (chiar si foarte mic) MF are ultimul "tick" cu 0.1 poate 0.2 inainte sa se termine. Chiar daca voi incepeti sa castati atunci un noi MF, cel precedent v-a da si ultimul tick. Este un lucru greu de invatat, dar la final merita efortul.
Am vazut ca cineva spunea ca SP nu a fost facut ca o clasa dps "bruta
" cum e rogul/hunterul/lock, etc. Nu, nu a fost, nici nu v-a fi niciodata. Aici intervin cunostiintele voastre de a face SP sa fie in top la dps. Chiar daca suna ciudat, classa facuta special pentru heal poate fi overpower si pve ca damage dealer daca este jucata corespunzator.
https://youtube.com/watch?v=QzzXOAGYN3c:
si celelalte 2 filmulete v-a pot ajuta enorm. Muqq a fost cel mai bun SP din lume, asta pana s-a lasat de joc. Poate ca o sa v-i se para ciudat de mic dps tinand faptul ca era cel mai bun, dar el avea in jur de 6k gs (ca tot va place atat de mult) si nici nu exista bufful de 30% increse
dmg
+ ca scripturile sunt cele corecte, filmuletele fiind facute pe retail.
Succes, astept pareri, si intrebari daca sunt nelamuriri.
0
0
Back to top
Scarcrow
[Mentally Stable]
(since 08-05-2013 15:36)
,
Topics: 9
Votes
: 14
Posted: 13-08-2011, 07:47:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Inca o chestie, care este poate printre cele mai importante la shadow priest, este sa invatati sa dati Mind Fly la 2tickuri. Acest lucru, folosit cand trebuie, iti creste dps.
De exemplu, mai ai 1.5 - 1.7sec din VT, castezi MF, il lasi sa dea 2tickuri, si dupa castezi imediat VT. Astfel faci redot la VT exact la timp. Un tick de VT este mai mare decat unul de MF (fara proc de trinket, un tick noncrit este mai mare la VT, deci un mic dps increse). La fel este si la DP, doar ca aici se trebuie sa dati MF cu aproximativ 1sec inainte sa se termine DP.
In acest caz, macroul de MF este inutil (Mie oricum mi se parea inutil).
Eu personal am testat si cu 3tickuri la MF si cu 2. Cand foloseam 3tikcuri si dupa redot, eram pe undeva pe la 14k dps (6.2k gs) iar la DB mai mult de 16k nu scoteam. Acum, cand folosesc MF cu 2tickuri, ajung la 18k si 19-20k la DB (acelasi GS) si ma bat cu un alt shadow priest, care are mai putin haste (cam 80-100) dar cu 400-500sp mai mult ca mine (ceea ce e enorm).
Aceasta "smecherie" la priest nu este cunoscuta de toti, si foarte putini stiu sa o foloseasca corect. Necesita multa practica, dar merita.
0
0
Back to top
Sykeye
[Priest of Kalimdor]
(since 24-04-2016 20:34)
,
Topics: 15
Votes
: 3
Posted: 05-09-2011, 19:16:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
io am incercat mai mereu sa pun doturile la timp si folosesc macro pt mind flay si mind sear,pt ca mi se pare lejer si nu le anulez din greseala daca nu sunt atent sau din cauza lagului.
si am scos aproape 20k dps la DB cu un singur trinket de dps (DFO de pe 25n),asa ca am concluzionat acum multa vreme ca "raidu' conteaza". in raiduri mai slabutze pt boost,nu depaseam 15,5-16k dps la DB,chiar daca eram atent si mi se procuiau ambele trinkete de dps.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Go to page
Previous