User
Pass
2FA

Warn pe degeaba

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message542
Hanrymodef

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-02-2016 20:13)

Votes: 2

Post Posted: 18-02-2016, 21:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suspectez ca ''GM'' burebysta e responsabil de warnul meu aparut peste noapte,nemotivat.
Am facut best in class topic si la categoria de warriors am pus vro 20 warrs pentru ca sunt multi wari buni.Sunt sigur ca de acolo mi se trage warnul dar totusi desi el a vazut asta ca pe un troll eu zic ca nu a fost un troll,uitati-va la arena ladder sa vedeti k chiar sunt foarte multi warrs buni in top.Tin sa mentionez totusi ca am respectat modelul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 18-02-2016, 22:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din moment ce ai venit cu post-ul asta http://i.imgur.com/HmDB3Rl.png ti-am dat un ban ca oricum mai ai 20 de conturi pe forum.
Ti-am dat warn pentru asta http://i.imgur.com/d45AOJd.png si daca te uitai un pic in topic i-am mai scris si altui user ca ori respecta tot modelul ori nu mai posteaza.

Ai luat warn pentru:
Quote:
Mage: Nu cunosc altul mai bun ca mine sry
Warlock: doru mafiotu
Warrior: .... (toti astia cand cu ei in arena imi fac probleme).

Ce sa se inteleaga de aici? Troll ieftin. Nu e prima data cand vii cu asa atitudine si iti iei lumea in cap. Scrie clar in topic la inceput "Respect the model and no trash talk (1-2 warns if not)", iar topic-urile de genul asta au regulamentul aplicat la sange pentru ca altfel "isi iese lumea din minti". Ori iti schimbi atitudinea, ori o sa iei ban/warn in continuare.

//Iti scot ban-ul de data asta si te iert pentru ca vad ca te-ai inscris la Freakz 2v2 Master Series.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 20 February 2016 13:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-05-2025, 04:03:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password