User
Pass
2FA

Ce se poate intampla de la suc

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1812
bembem95
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 10-10-2012 09:42)

Votes: 7

Post Posted: 09-08-2012, 19:56:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vaut topicul cu pepsi si am zis sa va informez un pic
* pepsi & coca-cola sunt frati doar ca cocacola are acidul mai puternic si iti da alta senzatie
aceste 2 sucuri sunt diferite de celelalte sucuri cu acid doar ca au cofeina in ele nu prea face bine la cei sub 14 ani
* restul sucurilor acidulate ca sa va dati seama ce va fac in organism pe o perioada de 50 ani faceti voi acasa ce va spun:
luati un pahar cu apa luati o bucata de carne umpleti paharul cu suc acidulat si puneti bucata de carne in paharul cu suc acidulat si dupa 1 zi si ceva
uitativa si spunetimi dak mai gasiti bucata de carne:))
* sucurile neacidulate au acei coloranti care nu fak bine ficatului exemplu:
daka o galeata de vopseea sau lavabil o lasi mult mult timp si expira lichidul va fi in partea de sus si acea vopsea se va lasa pe partea de jos a galetii ...ceea ce ramane pe partea de jos ramane pe ficat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 09-08-2012, 23:16:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bembem95 wrote:
am vaut topicul cu pepsi si am zis sa va informez un pic
* pepsi & coca-cola sunt frati doar ca cocacola are acidul mai puternic si iti da alta senzatie
aceste 2 sucuri sunt diferite de celelalte sucuri cu acid doar ca au cofeina in ele nu prea face bine la cei sub 14 ani
* restul sucurilor acidulate ca sa va dati seama ce va fac in organism pe o perioada de 50 ani faceti voi acasa ce va spun:
luati un pahar cu apa luati o bucata de carne umpleti paharul cu suc acidulat si puneti bucata de carne in paharul cu suc acidulat si dupa 1 zi si ceva
uitativa si spunetimi dak mai gasiti bucata de carne:))
* sucurile neacidulate au acei coloranti care nu fak bine ficatului exemplu:
daka o galeata de vopseea sau lavabil o lasi mult mult timp si expira lichidul va fi in partea de sus si acea vopsea se va lasa pe partea de jos a galetii ...ceea ce ramane pe partea de jos ramane pe ficat

Cred ca majoritatea stiu ca "cola,tigarile,semintele,alcol" nu fac bine la sanatate. Va sugerez apa plata sau suc facut de voi insisi.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
spargtot

[Mentally Stable]

(since 05-09-2012 07:40)

Votes: 9

Post Posted: 13-08-2012, 12:07:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chris eu nu le-am spus ca fac rau la sanatate le-am spus cam cu ce ne afecteaza

si apropo credema ca nu fak rau daka le consumi cu masura

0 0

Back to top
vyrz0r
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2015 12:46)

Votes: 24

Post Posted: 13-08-2012, 16:21:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu inainte turnam pe gat numai cola, fanta si sprite pana cand intr-o seara ma luat o durere ingrozitoare in partea dreapta si de atunci nici apa minerala nu am mai baut, doar plata si nu am mai avut probleme deloc in 3 ani

0 0

Back to top
bembem95
[Banned user]

Banned

(since 10-10-2012 09:42)

Votes: 7

Post Posted: 14-08-2012, 20:03:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- bv

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 15-08-2012, 18:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bembem95 wrote:
- bv

mane ce facem cu conturile multiple si transferul nepermis de reputatie? astept PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 2 weeks ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-10-2012, 12:56:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei aici ma -,Voi stit ca nemtii baga sute de litri de cola pe an si sunt cei mai sanatosi oameni de pe pamant,stiti ce a fost coca cola inainte sa fie suc comercial?a fost medicament ,apa plata?e plina de aditivi care iti strica sistemul nervos si alte efecte negative,am mai auzit si ceva de apa de la izvor,aia e plina de bacterii,apa minerala e la fel ca apa plata,parerea mea e sa beti ce va face placere pentru ca in materie de lichide hidratante nimic nu e sanatos,singura exceptie este berea si vinul,sunt cele mai sanatoase dar din pacate le poti consuma doar in cantitati mici asa ca uite sfatul meu Beti coca cola apoi bere ca va curatati ficatul asa fac nemtii -

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 24-06-2025, 16:28:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password