User
Pass
2FA

MasterServer Romania

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message768
globtel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-12-2016 20:34)

Votes: 2

Post Posted: 19-11-2016, 21:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara membrii ai comunitatii freakz.ro ! Nu stiu daca postez in categoria potrivita dar as vrea sa anunt detinatorii care au servere de cs 1.6, Source , CS:GO ca tocmai am deschis un MasterServer de 2 luni de zile! Proiectul merge destul de bn si de aceea tot anunt pe mai multe forumuri ca am deschis masterul ! Voi inscrie in Master un singur IP cu portul 27015 si numai servere din romania ! De aceea toti care doriti sa intrati in Master cu serverul va rog lasati un pm pe privat ! Va anunt ca momentan nu pot face ca un server de cs sa ramana full permananet ! Proiectul a inceput de 2 luni dar pe parcurs veti fi multumiti !

Am inceput acest proiect deoarece am vazut/auzit multi detinatori de servere ca au serverul gol, ca se lasa de asa cv, ca cs 1.6 nu mai e cum era odata in 2008 etc. Masterul este tinut pe buzunarul meu si nu voi lua nici un ban pentru asa cv deoarece cu 2 euro in jos si 2 euro in sus nu mor de foame !! Sper sa nu fiu luat pe sus de moderatori,administratori deoarece nu am nici o intentie rea ci VREAU DOAR SA AJUT ca sa putem avea si noi performante maxime cu propriile servere ! Va multumesc si inca o data scuze daca credeti ca am avut vreo intentie rea!

Pentru contact va las fb si e-mail:

FACEBOOK sau [email protected]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  

The time now is 24-06-2025, 14:01:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password