Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
MasterServer Romania
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Politics & Social
Author
globtel
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 04-12-2016 20:34)
,
Topics: 1
Votes
: 2
Posted: 19-11-2016, 21:22:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Buna seara membrii ai comunitatii freakz.ro ! Nu stiu daca postez in categoria potrivita dar as vrea sa anunt detinatorii care au servere de cs 1.6, Source , CS:GO ca tocmai am deschis un MasterServer de 2 luni de zile! Proiectul merge destul de bn si de aceea tot anunt pe mai multe forumuri ca am deschis masterul ! Voi inscrie in Master un singur IP cu portul 27015 si numai servere din romania ! De aceea toti care doriti sa intrati in Master cu serverul va rog lasati un pm pe privat ! Va anunt ca momentan nu pot face ca un server de cs sa ramana full permananet ! Proiectul a inceput de 2 luni dar pe parcurs veti fi multumiti !
Am inceput acest proiect deoarece am vazut/auzit multi detinatori de servere ca au serverul gol, ca se lasa de asa cv, ca cs 1.6 nu mai e cum era odata in 2008 etc. Masterul este tinut pe buzunarul meu si nu voi lua nici un ban pentru asa cv deoarece cu 2 euro in jos si 2 euro in sus nu mor de foame !! Sper sa nu fiu luat pe sus de moderatori,administratori deoarece nu am nici o intentie rea ci VREAU DOAR SA AJUT ca sa putem avea si noi performante maxime cu propriile servere ! Va multumesc si inca o data scuze daca credeti ca am avut vreo intentie rea!
Pentru contact va las fb si e-mail:
FACEBOOK
sau
[email protected]
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin