Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Wow freakz server blizzlike???????
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
bard
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 01-12-2013 19:51)
,
Topics: 6
Votes
: 2
Posted: 28-07-2013, 14:01:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Era un fel de a spune.
0
0
Back to top
Pufarinaa
[Arch Druid]
(since 23-02-2023 22:39)
,
Topics: 25
Votes
: 37
Posted: 28-07-2013, 14:25:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
AceRuL wrote:
Pufarinaa wrote:
Daca tu nu esti corect in legatura cu produsul pe care il vinzi, eu de ce as fi corect cu tine?
Ce produs vinde? Joci gratis.
Gratis?
Cel mai bun exemplu este cu itemele legendare, pe care NU ai cum sa le iei decat daca PLATESTI, nici macar alea de mult apuse din expansionurile trecute. Nici macar "Corruped Ashbringer", dar in fine.
Si chiar daca nu bagi bani, tot nu joci gratis, ci joci pe nervi. Daca vrei sa iti faci mai putini nervi, atunci platesti pentru iteme ca sa te care itemele.
SINGURUL server 100% gratis era echonetul, cel mai tare server care a existat si nu o sa mai fie altul ca el, mai ales ca avea un administrator de nota 11 din 10, pe care toti il RESPECTAU si nu se temeau de el (nu jignea playerii facandu-i inapti, retardati, lesinati, ratati, etc, oricat de mult ar fi fost ei de enervanti, ce mai , nu se cobora la nivelul lor). Daca nu avea loc acel eveniment neplacut, freakz ar fi fost doar un vis frumos.
Restul serverelor din ziua de azi sunt aparent gratis, cu o mana iti da si cu cealalta iti fura de 2 ori mai mult.
0
0
Back to top
AceRuL
[Banned user]
(since 13-01-2016 21:31)
,
Topics: 426
Votes
: 648
Posted: 28-07-2013, 14:30:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu te obliga nimeni sa cumperi chestii de-acolo. Daca vrei sa bagi bani joci pe oficial
sorinsorin57 wrote:
Eu folosesc XP SP2 si este mai bun decat 7.
0
0
Back to top
Ficatuman
[Creep]
(since 22-01-2018 17:49)
,
Topics: 53
Votes
: 24
Posted: 28-07-2013, 16:41:36
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pufarinaa wrote:
AceRuL wrote:
Pufarinaa wrote:
Daca tu nu esti corect in legatura cu produsul pe care il vinzi, eu de ce as fi corect cu tine?
Ce produs vinde? Joci gratis.
Gratis?
Cel mai bun exemplu este cu itemele legendare, pe care NU ai cum sa le iei decat daca PLATESTI, nici macar alea de mult apuse din expansionurile trecute. Nici macar "Corruped Ashbringer", dar in fine.
Si chiar daca nu bagi bani, tot nu joci gratis, ci joci pe nervi. Daca vrei sa iti faci mai putini nervi, atunci platesti pentru iteme ca sa te care itemele.
SINGURUL server 100% gratis era echonetul, cel mai tare server care a existat si nu o sa mai fie altul ca el, mai ales ca avea un administrator de nota 11 din 10, pe care toti il RESPECTAU si nu se temeau de el (nu jignea playerii facandu-i inapti, retardati, lesinati, ratati, etc, oricat de mult ar fi fost ei de enervanti, ce mai , nu se cobora la nivelul lor). Daca nu avea loc acel eveniment neplacut, freakz ar fi fost doar un vis frumos.
Restul serverelor din ziua de azi sunt aparent gratis, cu o mana iti da si cu cealalta iti fura de 2 ori mai mult.
Desi nu are legatura cu ideea topicului,sunt de acord cu partea in care sunt jigniti playerii,chiar daca iau ban si ar merita.In caz ca nu v-ati dat seama,domnilor GM(exceptie Bachus,care din cat am vazut pune doar motivul banului si atat,fara a jigni) si administratori,limbajul asta din partea voastra,gen:ratati,idioti,prosti,cretini s.a.m.d. au facut comunitatea de aici sa fie una de 2 lei(bineinteles,sunt si exceptii).Acum,nu poti sa ii dai un sfat la unu intr-un dungeon sau intr-un bg fara sa te faca ala in toate felurile,desi ai avea dreptate, si din punctul meu de vedere chestia asta pleaca de la faptul ca acel player.daca il vede pe careva de la conducere ca jigneste si nu are pic de respect si de eleganta atunci cand face ceva si se coboara la nivelul maidanului,logic nici el nu o sa se poarte altfel.Asa ca,pot primi warn/ban pentru ca spun un adevar,ma puteti ataca,dar va place sau nu,chestiile astea pleaca si de la cei care conduc si aveti o parte considerabila din vina ptr situatia de acum.
0
0
Back to top
Magicqtz
[Do Nothing and Win]
(since 10-04-2020 14:57)
,
Topics: 94
Votes
: 50
Posted: 28-07-2013, 18:44:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Din cate stiu si observ la playeri vechi/noi inclusiv si eu, stiau si stiu ca sunt oameni cu potential, doar ca lumea(noi playeri) am observat ca pe patchul 3.3.5a cand era, era mai mult interes si mai mult efort in repararea bugurilor din partea staffului.
Pe scurt multa lume de aci era obisnuita cu activitatea de atunci si probabil ca acea activitate de demult numai este asa intensa acum si de aci rezulta frustrarea oamenilor.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0
0
Back to top
metalocalyps
[Mentally Stable]
(since 05-09-2015 21:08)
,
Topics: 9
Votes
: 5
Posted: 28-07-2013, 18:58:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
WOTLK era floare la ureche de scriptat in comparatie cu Cata, si daca erai veteran , si atunci dura ceva sa se scripteze. Daca nu ma insel a durat vreo 2 luni sa treaca la Lady de la Marrowgar.
Faza pe care nu o inteleg multi este ca, gm-ii NU SUNT ROBOTI care stau minut de minut sa lucreze la "new content".
0
0
Back to top
bard
[Mentally Stable]
(since 01-12-2013 19:51)
,
Topics: 6
Votes
: 2
Posted: 29-07-2013, 19:41:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nici nu trebuie sa lucreze intruna....doar sa lucreze,daca idea serverului e sa se apropie de cel original ar trebui sa faca ce se poate face,de exemplu questul ala de la trolli(doar exemplu) pe alte servere vorbeai cu trolul de acolo si naga ala spunea nu stiu ce si venea in ring,inca o data e doar un exemplu.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Go to page
Previous