Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
ZENGA la Steaua?!
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
Florinnn
[Screwed Freak]
Status: Offline
(since 03-10-2015 01:15)
,
Topics: 76
Votes
: 18
Posted: 21-09-2007, 09:03:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Soc! Un telefon surpriza a venit pentru Gigi Becali, in ziua in care Hagi a demisionat din cauza presiunii. La "Nasul", pe B1TV, Becali a dat o informatie care poate arunca in aer bomba campionatului!
"M-a sunat astazi un prieten bun al unui antrenor de la o echipa mare din Romania si mi-a zis ca acel antrenor ar veni imediat la Steaua. Eu am spus ca nu fac asa ceva. Mai mult nu va zic", a spus Gigi Becali, completat de realizatorul emisiunii, care a specificat ca are informatii, dar neconfirmate: "Nu pot sa spun numele lui, pot doar sa va zic ca se termina in "a" numele acestui antrenor"
In ziua in care Hagi si-a facut bagajele tunand si fulgerand la adresa lui Gigi Becali, pentru tratamentul aplicat "Regelui" in 3 luni de munca in Ghencea, Zenga a pierdut surprinzator cu 1-2 acasa in Cupa UEFA, in fata suedezilor de la Elfsborg.
La Fanatik, Cristi Borcea a declarat ca nici nu se gandeste ca Zenga sa ajunga la Steaua in acest moment: "Zenga mi-a zis ca nu se mai intoarce acolo de unde a plecat"
Zenga a fost adus la Dinamo ca sa salveze "cainii" de la dezastru. Rednic a demisionat dupa ce a ratat calificarea in Champions League, dupa 1-3 acasa cu Lazio, Dinamo ratand toate meciurile de acasa, pe rand cu Vaslui 0-1, Mioveni 1-1 si Gloria Bistrita 0-1.
Rednic a fost si subiectul principal din ultima saptamana, tot dupa o conversatie suspecta la telefon cu patronul Stelei, dar Becali a linistit repede apele: "Rednic nu va ajunge niciodata in Ghencea", a declarat patronul Stelei.
Zenga ar putea sa-si ia la revedere de la Dinamo dupa doar doua meciuri pe banca alb-rosilor, 5-2 la Iasi cu Poli si 1-2 acasa in UEFA cu Elfsborg.
Sursa : Sport.Ro
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->