User
Pass
2FA
 
 

Zapada in 12 judete

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message619
autoshow

[They're everywhere]



Status: Offline
(since 13-04-2016 17:54)
Joined: 14 Nov 2009
Posts: 5222, Topics: 274
Location: Romania

Reputation: 379
Votes: 33

Post Posted: 29-11-2010, 09:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iarna incepe sa-si intre in drepturi, zapada facandu-si simtita deja prezenta vineri in 12 judete din Romania.

Pana la orele pranzului a nins abundent in judetele Prahova, Gorj, Valcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Brasov, Sibiu, Mures si Harghita, si zapada continua sa cada.

Vezi cum se circula pe drumurile din tara

Stratul de pe sosele atinge, in unele judete, si trei centimetri. Politistii rutieri sunt in trafic si verifica, pe drumurile din aceste judete, dar si pe cele de legatura cu acestea, daca masinile mai mari de 3,5 tone sunt echipate cu lanturi, astfel incat sa nu apara probleme de blocaj in trafic.

Totodata, politistii le recomanda soferilor sa adaptateze permanent viteza la conditiile de drum (ceata, carosabil acoperit cu zapada, gheata sau polei), sa impuna tuturor ocupantilor masinii sa-si puna centura de siguranta, sa asigure buna functionare a sistemelor de iluminare-semnalizare si climatizare-dezaburire si sa nu bruscheze comenzile autovehiculului.

Meteo: E clar, vine iarna!

De asemenea, este recomandat sa se foloseasca luminile de intalnire si pe timpul zilei, sa se mareasca distanta de siguranta in mers intre autovehicule si sa fie folosita cu precadere frana de motor.

Si pietonii sunt sfatuiti sa traverseze doar prin locurile marcate sau semnalizate si numai dupa ce sunt siguri ca soferii le acorda prioritate de trecere.

Temperaturile continua sa scada in zilele urmatoare si va ninge in mai multe judete, de aceea soferii care pleaca la drum trebuie sa isi echipeze masinile corespunzator si sa circule cu prudenta.


Sursa: ziare.com

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 18-10-2024, 10:48:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x