User
Pass
2FA

arena rewards
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5306
Space^Bound
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-09-2011 14:50)

Votes: 10

Post Posted: 21-07-2011, 14:23:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Inainte, 2v2 era baza

Da, pe tbc cand la 2v2 nu era un combo mai op decat altu.
Quote:
+1 pentru reset , nu mi se pare corect ca cei din top 10 care nu au mai jucat de luni bune pe freakz sa ia titlu

Si daca nu au intrat ce? intrii 1 sapt si faci rank 1 si dupa nu mai intrii 1 an, ce problema ai tu ca nu intra ala?
Quote:
eu cred ca deja s-a pronuntat cum sta treaba.

Look at this noob, he's right.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Draconian

[Unleasher of Hell]

(since 10-11-2013 11:52)

Votes: 4

Post Posted: 21-07-2011, 16:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Space^Bound wrote:
Inainte, 2v2 era baza

Inainte insemnand season 6, adica furious, care e cu mult dupa tbc, vrei sa iti desenez un tabel cronologic?
Quote:
+1 pentru reset , nu mi se pare corect ca cei din top 10 care nu au mai jucat de luni bune pe freakz sa ia titlu
Si daca nu au intrat ce? intrii 1 sapt si faci rank 1 si dupa nu mai intrii 1 an, ce problema ai tu ca nu intra ala?

PROBLEMA lui e faptul ca unii au facut de plictiseala rank 1 acum 15 ani, iar acum cateva zile se trezeste xlr "yaaaay oferim titluri si mounturi, yayyyy" si mai si spune ca "arena farmingul VA FI pedepsit grav" desi poate teamurile de acum 15 ani au facut ratingul respectiv prin wintrade.
Quote:

eu zic ca nu s-a pronuntat treaba, ca gmul care se ocupa cu asta inca calculeaza numarul teamurilor si mediteaza profund asupra problemei existentiale urmatoare : a oferi sau a nu oferi titluri si rewards in bracketul de 5v5
xh3lar wrote:
ramane sa vedem cum o sa fie saptamanile viitoare

_______
He who is far off will die by the plague, and he who is near will fall by the sword, and he who remains and is besieged will die by the famine.
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 21-07-2011, 16:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draconian nu tu erai ala care facea dodge sezoanele trecute?
Srsly, cum sa fi asa tampit sa zici ca blizz a scos rewards de la 2s ca sa incurajeze 3s si 5s? Erau asa prosti ca le'a picat fisa doar la mijlocu' wotlk' ului nu? lmfao, 3s si 5s s'a facut tot timpul, rewards s'au scos pentru ca 2s era prea imbalanced.
@ Zohl, prin pve heroes nu ma refeream la tz, ma refeream la tine in special, jelly more hahaha.

Last edited by Drain on 21-07-2011, 16:44:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 21-07-2011, 16:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draconian wrote:
Space^Bound wrote:
Inainte, 2v2 era baza

Inainte insemnand season 6, adica furious, care e cu mult dupa tbc, vrei sa iti desenez un tabel cronologic?
Quote:

PROBLEMA lui e faptul ca unii au facut de plictiseala rank 1 acum 15 ani, iar acum cateva zile se trezeste xlr "yaaaay oferim titluri si mounturi, yayyyy" si mai si spune ca "arena farmingul VA FI pedepsit grav" desi poate teamurile de acum 15 ani au facut ratingul respectiv prin wintrade.
Quote:

eu zic ca nu s-a pronuntat treaba, ca gmul care se ocupa cu asta inca calculeaza numarul teamurilor si mediteaza profund asupra problemei existentiale urmatoare : a oferi sau a nu oferi titluri si rewards in bracketul de 5v5
xh3lar wrote:
ramane sa vedem cum o sa fie saptamanile viitoare

partea cu 2v2: si ce treaba avem noi cu season 6? (cand se dadeau rewards la 2v2) ala a fost fail season(cand au observat lesinatii de la blizzard cat de imbalanced este si sezonul urmator au scos rewardurile@2v2) iar in plus noi suntem in S8. Season in care nici pe Blizzard nu s-au dat rewarduri(deci nu vad de ce am da aici :/).
partea cu wintradeul: Stai calm ca se vor verifica logurile la top teams.
partea cu 5v5: Momentan sunt cateva teamuri peste 1800 la 5v5. Daca apar mai multe se vor da rewards. Daca nu, nu. E greu de inteles?

@High rated teams: Majoritatea teamurilor din top 10 sunt incomplete... gen 1/2 playeri intr-un team de 3v3. Alea nu vor primi nimic atata timp cat nu sunt minim 3 playeri in ele cu o diferenta maxima de 150 rating(sau cat a zis xlr) intre ei.

In loc sa incepi cu drama pe forum puneai mana si faceai arene... intr-un weekend ai 2.2k@3v3. unde e greutatea aia mare sa faci rating?

@zohl, FU slackere.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Space^Bound
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 16:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
desi poate teamurile de acum 15 ani au facut ratingul respectiv prin wintrade

SERIOS MA?=) SI IA ZII CE ESTI TU GHICITOR IN CAFEA? esti tu asa sigur incat sa zici ca au facut toti wintrade? -

0 0

Back to top
syckness
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2011 22:57)

Votes: 11

Post Posted: 21-07-2011, 17:13:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Space^Bound wrote:
Quote:
desi poate teamurile de acum 15 ani au facut ratingul respectiv prin wintrade

SERIOS MA?=) SI IA ZII CE ESTI TU GHICITOR IN CAFEA? esti tu asa sigur incat sa zici ca au facut toti wintrade? -

that's life.

0 0

Back to top
Draconian

[Unleasher of Hell]

Post Posted: 21-07-2011, 17:17:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ setemotion
am zis ca pana in seazon 6 asa s-a dat, pana s-au gandit aia sa sporeasca competitia in 3v3/5v5.s6 Fail season? inseamna ca totul jocul pana la sezonu 7 a fost fail pentru tine, la ce mai joci ?
intrebi ce treaba are freakz cu s6? o sa iti raspund cu o alta intrebare, ce treaba avem noi cu pvp-ul de acolo, aia au 3,1k+ rating si aici 800 rating e maxim pe evolution @ 5v5.
se vor verifica logurile la top teams? zici tu? pe blizzard aia nu fac cautari manuale, au un sistem complex care foarte putin probabil exista si aici.
fara reports nu am vazut sa fie prinsi wintraderii aici
"daca apar mai multe teamuri se vor da rewards" bun. care-i numarul de teamuri care trebuie sa apara din neant si cand este deadline-ul ?
@ high rated teams - esti tu SIGUR ca alea nu vor primi nimic? xlr a zis altceva "2.Maxim 4 playeri vor primi reward-ul la 3v3 (3playeri + 1 rezerva) iar daca decidem ca dam si la 5v5 7 playeri(5+2 rezerve) " a spus limita de titluri acordate membriilor unui team de top, nu si ca cele incomplete sunt degeaba.
si lasa faza cu facutul arenelor, doar ti-am zis ca stateam cate 10 minute la queue duminica pe la ora 3
@ ghicitul in cafea, am spus ca POATE teamurile alea au facut wintrade. Se pastreaza logurile de acum 15 ani ? daca da, are xlr timp sa caute manual fiecare membru al fiecarui team batut sa vada ce si cum ?

_______
He who is far off will die by the plague, and he who is near will fall by the sword, and he who remains and is besieged will die by the famine.
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

Post Posted: 21-07-2011, 17:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draconian wrote:
@ setemotion
am zis ca pana in seazon 6 asa s-a dat, pana s-au gandit aia sa sporeasca competitia in 3v3/5v5.s6 Fail season? inseamna ca totul jocul pana la sezonu 7 a fost fail pentru tine, la ce mai joci ?
intrebi ce treaba are freakz cu s6? o sa iti raspund cu o alta intrebare, ce treaba avem noi cu pvp-ul de acolo, aia au 3,1k+ rating si aici 800 rating e maxim pe evolution @ 5v5.
se vor verifica logurile la top teams? zici tu? pe blizzard aia nu fac cautari manuale, au un sistem complex care foarte putin probabil exista si aici.
"daca apar mai multe teamuri se vor da rewards" bun. care-i numarul de teamuri care trebuie sa apara din neant si cand este deadline-ul ?
@ high rated teams - esti tu SIGUR ca alea nu vor primi nimic? xlr a zis altceva "2.Maxim 4 playeri vor primi reward-ul la 3v3 (3playeri + 1 rezerva) iar daca decidem ca dam si la 5v5 7 playeri(5+2 rezerve) " a spus limita de titluri acordate membriilor unui team de top, nu si ca cele incomplete sunt degeaba.
si lasa faza cu facutul arenelor, doar ti-am zis ca stateam cate 10 minute la queue duminica pe la ora 3
@ ghicitul in cafea, am spus ca POATE teamurile alea au facut wintrade. Se pastreaza logurile de acum 15 ani ? daca da, are xlr timp sa caute manual fiecare membru al fiecarui team batut sa vada ce si cum ?

srsly...
am prins 200+ wintraderi fara sa fie raportati. nu stai tu la curu nostru sa vezi ce facem asa ca nu inteleg de unde iti dau cu presupusu :/.
asa ca fapt divers... se verifica teamul, nu playerul(@arena logs), si este destul de usor de depistat(cel putin pentru mine). si da, se pastreaza(nu mai exagera cu 15 ani ca nu convingi pe nimeni).
Que time. Never avea 2 minute maxim que duminica la ora 23(exagerezi prea mult).
@Incomplete teams: presupun ca asa va face xlr. doar nu o sa dea reward la 1 singur player.

0 0

Back to top
syckness
[Banned user]

Banned

(since 25-08-2011 22:57)

Votes: 11

Post Posted: 21-07-2011, 18:12:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

why r you keepin the topic unlocked?o.0
0 0

Back to top
herad
[Banned user]

Banned

(since 27-08-2011 19:18)

Votes: 30

Post Posted: 21-07-2011, 18:26:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draconian wrote:
@ setemotion

nu-ti convine du-te pe blizz
daca asta a fost decizia lu xlr , inseamna ca a judecat inainte sa ia aceasta decizie -,-
+de asta chinuie-te si tu sa fii rank 1-2-3

0 0

Back to top
Space^Bound
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 19:02:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
nu-ti convine du-te pe blizz

Pe "blizz" nu o sa se dea niciodata rewards la 2v2 -, ca el asta vrea de altfel.

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

Post Posted: 21-07-2011, 19:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:

@Incomplete teams: presupun ca asa va face xlr. doar nu o sa dea reward la 1 singur player.

Code:
chяis ™: ba
chяis ™: v******ll
chяis ™: daca e team de 3s cu 2 membri
chяis ™: r1
chяis ™: ii dai reward?
Alex Xlr: ye
Alex Xlr: limita e doar
Alex Xlr: sa nu fie peste
Alex Xlr: poate sa fie si 1
chяis ™: ce lesinat esti

ma rog...

0 0

Back to top
Draconian

[Unleasher of Hell]

Post Posted: 21-07-2011, 20:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drain wrote:
Draconian nu tu erai ala care facea dodge sezoanele trecute?
Srsly, cum sa fi asa tampit sa zici ca blizz a scos rewards de la 2s ca sa incurajeze 3s si 5s? Erau asa prosti ca le'a picat fisa doar la mijlocu' wotlk' ului nu? lmfao, 3s si 5s s'a facut tot timpul, rewards s'au scos pentru ca 2s era prea imbalanced.

da, sunt asa de dodger incat nici macar nu am jucat sezoanele trecute, eram speriat de tine nu de alta
si esti tare destept tu sa spui ca 2v2 era prea imbalanced din moment ce nu existau 3 din aceleasi combo la sfarsit de s8 pe prima pagina a armoryului, in timp ce la 3s erau ceva de genul spellcleave spellcleave spellcleave ATC spellcleave RLS spellcleave etc.
syckness wrote:
that's life

how do you know, you don't have a life Raised eyebrow
@ setemotion nici wow nu e de 15 ani, in fine, na 6 luni de inactivitate, multumit?
stiu eu bine de ce ziceam ca voi faceti verificari manual, pentru ca altfel nu ar mai fi un team in picioare care sunt sigur ca a facut wintrade, doar il vedeam pe ambele caractere ale sale cum lua -16 pe unul si +18 pe celalat, teamul lui fiind de 2k+ in prezent
nu stiu cine e never, si cum de el avea queue 2 minute, dar eu diminica am ajuns si pana la 10, screenshot nu am ca ma anuntau partenerii pe skype cand sa intru, dar am facut luni unul
doar asa ca sa vezi ca nu dramatizez cand zic ca dureaza mult sa faci rating indiferent de mmr
@ herad
Quote:
inseamna ca a judecat bine inainte sa ia aceasta decizie

a judecat bine, ha? atunci de ce a zis ca nu e sigur in legatura cu 5v5, ca se mai gandeste, ca mai vede cate teamuri sunt, si apoi anunta?
@ setemotion see? pana la urma or sa ia titlu si aia inactivi si singuri in team

_______

Last edited by Draconian on 21-07-2011, 20:39:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

Post Posted: 21-07-2011, 20:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Draconian wrote:

stiu eu bine de ce ziceam ca voi faceti verificari manual, pentru ca altfel nu ar mai fi un team in picioare care sunt sigur ca a facut wintrade, doar il vedeam pe ambele caractere ale sale cum lua -16 pe unul si +18 pe celalat, teamul lui fiind de 2k+ in prezent

da-mi pm daca tot te lauzi.

0 0

Back to top
Draconian

[Unleasher of Hell]

Post Posted: 21-07-2011, 20:34:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Setemotion wrote:
Draconian wrote:

da-mi pm daca tot te lauzi.

nu mai bine il cauti tu? ca si tu te lauzi
Setemotion wrote:
asa ca fapt divers... se verifica teamul, nu playerul(@arena logs), si este destul de usor de depistat(cel putin pentru mine)

_______
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Setemotion, 21 July 2011 18:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 29-06-2025, 02:26:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password