User
Pass
2FA

blink bug
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3109
Neverfear

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 23-02-2011, 23:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 25-02-2011, 03:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza texturii e asa, dar daca se "repara" o sa fie ceva destul de ciudat sa dai blink prin textura (si-o sa fie dese cazurile in care cazi sub harta); cam cum ar trebui sa fie ca sa poata tine cont de bulmacul/bolovanul/stalpul/usa din fata, care multe din ele fac parte din textura propriu-zisa si nu sunt obiecta cu "soclu", adaugate ulterior, dar sa si ignore micile denivelari si sa teleporteze corect? Ma refer la faptu' ca s-ar putea, de cele mai multe ori sa mearga teleportul prin parti ale terenului pe unde nu ar trebui, cum ar fi dealurile sau mici obiecte, care, in mod normal, ar trebui sa nu ofere LOS. Si totusi, parca ceva tot s-a intamplat, ca mergea blinkul si in orase, "pe teren accidentat", pe denivelari, acum insa mori in "Ruins" langa un "mele" ca dai blink si tot langa el esti.

0 0

Back to top
vladius9512

[Mentally Stable]

(since 17-06-2011 07:47)

Votes: 4

Post Posted: 25-02-2011, 19:05:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi se pare normal ca atunci cand cazi sa dai blink in fata , stiu ca te blinkuieste in jos nu in fata , si astfel te ajuta sa nu iei dmg cand cazi. Apropo deoarece acesta este tot un topic despre blink bug doresc sa aduc la cunostinta ca am descoperit accidental 1 bug care duce la caderea de pa harta cand te blinkuiesti in sormwind aproape de 1 din copaci de la intrare unde de obicei se fac toate duelurile. Si as mai dori ceva , stiu ca nu poti sa faci sa mearga blinkul peste tot perfect dar as dori , daca ai timp si interes sa faci blinkul sa mearga cat mai bin in arena deoarece in arena din Bladge edge cand te blinkuiesti sus sa urci pe pod nu te teleporteaza si nici in mijloc sub pod nu te teleporteaza deoarece se blocheaza in denivelare si merge numa jumatate. Daca ati reusi sa lucrati impreuna incat sa faceti sa mearga blinkul in arena cat mai bine totul ar fi perfect si nu am mai putea cere nimic mai mult de la voi.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 27-02-2011, 02:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se poate repara prea usor, aceeasi problema ca la charge sub harta/etc, tine de harta/coliziune

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-08-2025, 09:05:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password