User
Pass
2FA

cere unban va rog

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Unban requests
Author Message538
ProtocoL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-08-2015 01:23)

Votes: 3

Post Posted: 31-03-2015, 21:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: (Nume in joc) ProtocoL
Motivul banului: troll si pvp ilegal (cica doar pt motiv de ban )
Regula incalcata: decat troll
Durata banului: 1 zo
Adminul care a aplicat sanctiunea: L_NK97
Ora si data: 22:10 astazi
Dovada: (Screen-shot) nu am dovada ca sunt pe tel
IP:
Ate comentarii:
1 la mana , eu eram pe server , pe campie si culegeam flori , facusem 1 stack , imi trebuiau sa fac culoare , apoi ma omoara florin cu wessi , eu strigam dupa ajutor ca mor ca ma omoara , admini nimic , cand i-am intrebat au zis ca nu au vazut .
2 la mana am mers sa ii trollez si le-am omorit vacile care erau 5 si porci care erau 3 , aia au inceput sa zbiere ca nu stiu ce ca nu stiu cum , si am zis statii ma nu da-ti ban ca vaa dau toate dmd mele , ei au zis ok.
3 la mana DPA CE LE-AM DAT 72 DE DIAMANTE , wesie si florin au zis ca sunt multumiti si sa nu imi mai dea ban APOI MA TREZESC CU BAN , SI CU O MUNCA DE 2 3 ZILE PT DIAMaNTELE ALEA 72 , MACAR SA IMI DA-TI DMD DACA NU UNBAN .
ADMIN CA EL NU AM MAI VAZUT , I-am ZIS SA MA AJUTE CU CEVA CA MI-AM PIERDUT COORDONATELE DE LA CASA .... EL IMI ZICE CA NU VREA , II SPUN CA MA OMORIT ALA IMI ZICE CA NU II PASA
SPUNETI-MI SI MIE E NORMAL NEWBEST E NORMAL ?
DACA ASA FACETI FAVORURI LA ADMINI , DEGEABA

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LNK

[Kanismafia]

(since 20-06-2019 20:06)

Votes: 18

Post Posted: 31-03-2015, 23:20:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si unde-s dovezile ca eu am zis 'nu vreau sa te ajut sa-ti gasesti casa' / 'nu imi pasa ca te-a omorat' ?
0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 01-04-2015, 00:14:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu ai si nu ai avut ban la 22:10
2. Nu ai mentionat nimic aici de acea "razbunare" ... am vazut prin log si cuvantul "lava". Cred ca ai uitat sa mentionezi asta aici -
3. Ai uitat se pare si de contul ala cu care ai intrat dupa ce ai luat ban

Nici nu ma mai uit, ca nu are rost sa pierd vremea. Ai grija la ce acuzatii faci, ca se pot intoarce impotriva ta. Stai in banca ta!

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 31 March 2015 22:14

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Unban requests  

The time now is 01-08-2025, 11:12:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password