User
Pass
2FA

cerere unban eFFecT

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message667
Lemon20

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-12-2011 08:15)

Votes: 3

Post Posted: 23-10-2011, 19:47:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: eFFecT
IP: 92.81.178.147
Adminul care mi-a dat ban: cbr
Motivul pentru care am primit ban:--- Nustiu , stiu doar ca nu am mai jcuat de ceva timp si atat..
Data la care am primit ban: 23.10.2011
Data la care a expirat ban-ul:----
Link catre reclamatie:------

Daca se poate sa mai jok este oke daca nu asta e viata , si banuiesc si dc am luat ban dar in fine , cbr tu decizi , daca am facut ceva inregula ok , imi cer scz .. dar eu nicodata nu am vb de rau acest sv cum au facut alti gen ( lost ) cu publicitate etc , mereu am incercat sa ajut , daca am gresit este ok imi recunosc greseala .

oricum vreau sa stiti ca aici m-am simtit extraordinar cat am jucat , si vreau sa ramana la fel chiar daca o sa iau raman banat sau nu , intr-o bun zi si freakz-u va fi acolo sus undei e loc ma refer la playeri 200-300 , findca are si cu ce admini-helpers de treaba , chiar si playeri sunt super ok ..cabron e alegerea ta daca imi scoti banu sau nu . oricum ms frumos

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2011, 20:25:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ba, nu erai tu ala ce pica freakzu tu cu gin ala ? nu erai tu ala ce ne jignea ? aduti aminte de discutia noastra pe mess, ti-am zis ca eu astept sa ne pici cu gin-ul tau cu tot.

P.S. Transmitei lu gin asa, ca, CbR face pe el cu bolta (si pe el si pe sv-ul lui).

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lemon20

[Mentally Stable]

(since 20-12-2011 08:15)

Votes: 3

Post Posted: 23-10-2011, 21:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba frate . prima data ai vb cu mn , a 2 oara ai vb cu lost , ala ma futut la maxim , mi-a spart si id de mes si cont de samp , dar u dc nu intlegi?

eu abia azi am revenit pe samp , si tu mi-ai dat ban , tiam zis eu nustiu nimic , de ce picat zici tu , da e adevarat sunt preten cu gin , eu nu am zis nimic niciodata de tn de striker , sau de freakz ceva rau , sau sa fac publicitate la voi pe sv , am venti sa jok si sa ajut acest sv ..acu las la apreciarea ta daca imi scoti banu sau nu..tiam zis cu mn ai vb o singura data , in rest lost a fost ..ma jur pe ce am mai sfant.

In primu rand nustiu ce treaba ar avea gin in poveste asta , tiam zis lost , dew , fara_gloante si multi alti aia incearca sa faca rau la sv , eu nu am treaba , daca ma crezi bine daca nu asta e viata mere inainte , macar accepta 2 sec pe mes ca sa vb ca oameni daca vrei..ms

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-10-2011, 22:58:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine, primesti unban ca o zis Striker ca nu ai fost tu si alte rahaturi de genu, ceea ce ma priveste pe mine, eu inca nu cred povestea aia.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 24 October 2011 07:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-04-2025, 16:16:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password