User
Pass
2FA

despre srv

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message350
TheVampire4
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 10-05-2015 08:42)

Votes: 49

Post Posted: 28-05-2014, 14:21:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In ultimele 2-3 sapt nu am mai intrat deloc....(motive personale +scoala)din cate am avutiz 2 desptepti si-au facut iara de cap....am inteles ca akum 2 sapt erau pe srrv +20 de playeri pe srv si vreau sa ii felicit pe cei care au adus playeri,unii playeri se apuc de srv dp 1-2 saptamani se apuca si isi fac cerere slot...dp aceea ei vreau admin bine-nteles ca toti(adminii) dam pro pe motive ca anunta u@ etc...voi va dati seama ca nu au 1 luna pe srv si vreau admin....noi deaia pierdem srv ca nu gandim..dam pro la toata lumea...si dp 2luni dau pika la srv...eu in special joc de ff mult timp pe sv cu nickul asta de 1 an dar am mai jucat si inainte(adminii aceia nu se certau si dadeau pika la tot srv daca se lasau..cerea downgrade ca si multi admini cu respect pt srv) iara altii care sau chinuit sa aduc srv full vin si dp cateva luni strica tot..noi trb sa avem grija cui dam admin..si sa nu il dam asa usor..sa se straduiasca si ei putin ca sa il ia..si sa ai ba rabdare...poate pt unii e un topic inutil,pt altii nu,eu doar mi-am spus parerea,eu nu am cerut downgrade deoarece dp 1-2sapt intru si voi vii ff activ imrepuna cu adminii care au ramas..si cel mai important il asteptam pe heyhey inapoi..dp ce a pelcat el s-a golit srv...asta a fost parerea mea..Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Toate-sLa*Fel

[Designer]

(since 01-04-2016 16:01)

Votes: 2

Post Posted: 28-05-2014, 18:27:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da.. e corect ce spui..
Sa se puna o regula ca sa nu poti face cerere de
admin doar daca ai Vechime pe sw si activitate pe forum..
Ca sunt mult admini cara pana sa ia admin nu aveau activitate.. si chiar si dupa.. nu le pasa de forum..
Intrau lasau un Comm cu Pro si gata..
Ce-mi pasa mie cine e asta sau ce vrea.. Dau PRO ca doar am admin..

Avatare, Semnaturi, Userbar, etc.
Daca vrei si tu.. add: [email protected]
In viata totul costa, deci nu e moca..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sp1dd1

[ Street Workout! ]

(since 12-11-2017 06:57)

Votes: 114

Post Posted: 28-05-2014, 18:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Culca-te, nu mai faceti topicuri d-astea ca nici nu le citesc.
T/ C.

Profil | PlayList

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sp1dd1, 28 May 2014 16:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 07:14:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password