User
Pass
2FA

din nou rezervare
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Admin Requests
Author Message2100
radu_vl

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-10-2014 16:57)

Votes: 5

Post Posted: 21-01-2010, 12:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nick:radu_vl

spawn te-am rugat de 3 ori pana akm....sunt pe server de o luna si app 2..pan akm mi s-au furat 300 credite(sau mai degraba mi-au fost cheltuite)...si se strang foarte usor sa stii....da-o-n colo de treaba

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

(since 14-02-2015 02:25)

Votes: 21

Post Posted: 21-01-2010, 14:36:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate da mai lasama in pace nu sunt singurul owner si nu Sunt robot nu am timp sa rezolv nickurile rezervate mereu acum nike se ocupa daca nu ai vazut nici pe server nu am mai intrat si nici pe forum nu prea dau !

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Nu-mi convine , o modific!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

Da uneori e mai bine sa-ti bagi "penisu"!

Last edited by SpawN on 21-01-2010, 20:00:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
radu_vl

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 15:46:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa te mai las in pace....sau sa va las...dak nu esti singurul owner at ailalti de ce nu se ocupa...baaaa..asta e nesimtire!!!! sa faci cerere de app 2 luni si sa trateze cu spatele e ff bine...da..gg k sunteti"owneri" Superiorilor!!!
0 0

Back to top
flywithme

[Mentally Stable]

(since 05-09-2010 14:24)

Votes: 4

Post Posted: 21-01-2010, 17:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpawN wrote:
Frate da mai lasama in pace nu sunt singurul owner si nu Sunt robot nu am timp sa rezolv nickurile rezolvate acum nike se ocupa

iauzi - parca ii ia jumate pe rezervarea unui nick... faceti-va treaba bine ba... eu astept de 2 zile si cred ca e mult (macar ca adminii sunt online pe forum si pur si simplu ignora sau nush ce dracu fac) dar asta ca asteapta de o luna.... mama...

0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 21-01-2010, 17:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wa frate voi chiar credeti ca....vati facut cerere sh gata va si vreti nick ul rez...-...mai asteptati sh voi....k mai sunt sh alte treburi de facut...pe care le au ownerii nu sa stea toata ziua sa va rez nick urile.....dak nu va convine....sa va vad pe voi cum v-ati descurca

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
radu_vl

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 17:21:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

w@r ....am asteptat 2 luni..nu faceam alt post sa stii..dar dak intri pe server faci 240 credite...si te mai trezesti cu 60....intrii a 2 oara faci 140 credite te trezesti cu 0..pai tu ce ai face in locul meu??? zi....astept reply....pls:)
0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 21-01-2010, 17:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta asa e cred k mai mult de 70%dintre playeri au patit-o...dar intelegei sh uh...-..odata ce nu ti-au rez nick-ul inseamna ca au altcv de facut:(...nu il cunosc pe spawn dar iti spun ca toti avem cate cv de facut....munca/scoala/treburi personale....
sh mai intai ti le rezolvi pe ale tale sh pe urma la altii:)...-..asta e teoria mea:P....bafta

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
radu_vl

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 18:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt constient k aveti si voi treaba..e logic...dar a trecut prea mult timp si am crezut k m-ati uitat...scopul acestui topic este sa va readuc la cunostiinta k nu am nick rezervat..akm o sa astept,normal........ nu cred k am dat in cap nimanui ,nu?? app am cam deviat de la subiect -
0 0

Back to top
flywithme

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 22:02:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai war, spown, cine acolo mai sunteti, nustiu de sunteti voi admini sau nu.... nu ne luati va rog cu de astea ca nu prea aveti timp sau nustiu ce... odata ce este server - sunt admini, respectivi adminii trebuie sa fie responsabili de tot si de toate. nustiu la ce va ganditi voi cand auziti de rezervare a nickului insa eu ma gandesc la alea 2 minute (unui admin asa mai prostut ii trebuiesc mai multe) pe care trebuie sa le JERTFEASCA din VIATA SA unul din admini ca sa rezerveze un nick... nu va mai bateti si voi joc de copii care cred ca e o procedura de cateva zile gen "trebuie sa primim mail de la nush cine cu raspunsul bla bla -" si pe care majoritatea le cred
0 0

Back to top
flywithme

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 22:06:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*w@R* wrote:
dak nu va convine....sa va vad pe voi cum v-ati descurca

war odata ce sunt admini - au o PUTERE mai mare
si dupa cum se stie responsabilitatea este direct proportionala cu puterea
eu nu vreau sa fiu admin sa LUCREZ pe voi si sa va fac voua favoruri.... insa baietii si-au asumat responsabilitatile asa ca sa nu zica ca nu au timp sau nush ce ca nu eu i-am convins sa devina admini

0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 21-01-2010, 22:06:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flywithme wrote:
bai war, spown, cine acolo mai sunteti, nustiu de sunteti voi admini sau nu.... nu ne luati va rog cu de astea ca nu prea aveti timp sau nustiu ce... odata ce este server - sunt admini, respectivi adminii trebuie sa fie responsabili de tot si de toate. nustiu la ce va ganditi voi cand auziti de rezervare a nickului insa eu ma gandesc la alea 2 minute (unui admin asa mai prostut ii trebuiesc mai multe) pe care trebuie sa le JERTFEASCA din VIATA SA unul din admini ca sa rezerveze un nick... nu va mai bateti si voi joc de copii care cred ca e o procedura de cateva zile gen "trebuie sa primim mail de la nush cine cu raspunsul bla bla -" si pe care majoritatea le cred
mah FLYWITHYOU te crezi la farmacie ? haideti doamna mai rpd k am trb acasa sau nush c?? ASTEAPTA ASTEAPTA SI ASTEAPTA nu e de treaba ta sa tragi la raspundere.PUNCT asa cum spune si war si am mai spus si eu si o mai spun odata adminii mai au si viata daca u esti maniac treaba ta.-

0 0

Back to top
flywithme

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 22:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdItZzA'' wrote:
flywithme wrote:
mah FLYWITHYOU te crezi la farmacie ? haideti doamna mai rpd k am trb acasa sau nush c?? ASTEAPTA ASTEAPTA SI ASTEAPTA nu e de treaba ta sa tragi la raspundere.PUNCT

domnisoara, intuiesc, nustiu daca esti admin, nustiu cine dracu' esti si ce vrei de la mine, nimic din ce ai scris tu nu am inteles, eu aici imi expun nemultumirile mele si le expun adminilor care pot rezerva nickul, daca te simti unul din astia mai bine ai rezerva nickul baiatului, daca nu te simti apai cauta-ti alta poarta si hamaie acolo cat iti doreste inima. ms

0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-01-2010, 22:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fly ma indoiesc ca nu stii cine sunt ...ma rog sunt evolution iar faza cu ''haideti doamna mai rpd k am trb aks''era un exemplu din viata de zi cu zi...s-a zis o data de 2 de 3 numai instiga la cearta.

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
flywithme

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2010, 22:24:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdItZzA'' wrote:
fly ma indoiesc ca nu stii cine sunt ...ma rog sunt evolution iar faza cu ''haideti doamna mai rpd k am trb aks''era un exemplu din viata de zi cu zi...s-a zis o data de 2 de 3 numai instiga la cearta.

nu stiu sincer, am cateva zile de cand joc pe serverul vostru, bine eu am rabdare, pot sa astept mult, nu imi arde mie de rezervarea asta doar ca timpul meu e scump p/u mine asa cum al vostru e scump p/u voi si nu cred ca cineva din noi, eu, tu sau altcineva din admini ar vrea sa fie in asa situatie, sa joace aduna credite si le pierde si cine raspunde? adminul? neaaaaaah... el isi baga ceva p/u ca cu un jucator mai mult, cu unul mai putin nu face nimic... e si normal sa avem griji si voi ca admini, stiind ca e asa situatie la voi pe server, ca se fura crediturile sau nush ce se mai face, ar trebui sa se miste PUTIN mai rapid.

0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-01-2010, 22:49:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flywithme wrote:
AdItZzA'' wrote:

nu stiu sincer, am cateva zile de cand joc pe serverul vostru, bine eu am rabdare, pot sa astept mult, nu imi arde mie de rezervarea asta doar ca timpul meu e scump p/u mine asa cum al vostru e scump p/u voi si nu cred ca cineva din noi, eu, tu sau altcineva din admini ar vrea sa fie in asa situatie, sa joace aduna credite si le pierde si cine raspunde? adminul? neaaaaaah... el isi baga ceva p/u ca cu un jucator mai mult, cu unul mai putin nu face nimic... e si normal sa avem griji si voi ca admini, stiind ca e asa situatie la voi pe server, ca se fura crediturile sau nush ce se mai face, ar trebui sa se miste PUTIN mai rapid.
da eu am inteles ce ai vrut sa zici dar nici ditamai ''brambureala'' si stiu cum este sa pierzi credite ..stiu sentimentu ..mai asteptati un pic..pentru ca este greu ca un owner sa se ocupe de toate...ok?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 21 January 2010 22:06

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Admin Requests  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-12-2024, 16:31:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password