User
Pass
2FA

Adouken 3
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message8090
cypyy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 07-07-2011, 15:16:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca nu te`ai prins ca TOATE FILMELE CU LOCK contin scene cu ei in bguri pe muzica nervoasa (asta daca nu e tot filmu asa) ?

e singura clasa cu care dai endless shit loads of damage pe ritmul muzicii si nu ai putea sa mori nici daca te`ar ataca o cireada de ponei

dupa parerea mea lockul ar trebui sa fie hero class..este op inca din tbc daca nu chiar de mai devreme
trying to deny what has been written above is pointless.

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 07-07-2011, 17:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cypyy wrote:
inca nu te`ai prins ca TOATE FILMELE CU LOCK contin scene cu ei in bguri pe muzica nervoasa (asta daca nu e tot filmu asa) ?

e singura clasa cu care dai endless shit loads of damage pe ritmul muzicii si nu ai putea sa mori nici daca te`ar ataca o cireada de ponei

dupa parerea mea lockul ar trebui sa fie hero class..este op inca din tbc daca nu chiar de mai devreme
trying to deny what has been written above is pointless.

ca zici de muzica nervoasa ma gandesc ca te referi la destrolocks.

pe pre-tbc destrolockul era un boss in av defapt, le pica la ceilalti tot raidu', ce's cu criturile roguelui pe eviscerate de 2k +, destrolock dadea numai 3-4k noncrit.
pe tbc iar au aparut metalistii jegosi cu specul asta op, in loc sa joace sl/sl cel mai greu spec si sa puna trance pe fundal, nu, ei doar destro care acum era echivalentul unui illidan din toate punctele de vedere.
pe wotlk s'au inmultit ca studentii la business nenorocitii astia, deja ca sa omori un destrolock iti trebuie nu mai putin de 10 stunuri consecutive fara DR intre ele, pe cand ca sa omori un mage trebuie sa ii dai /violin numa.
pe cataclysm si'au batut joc pur simplu, cel mai retardat spec posibil, este singura combinatie care primeste putin damage si da 15k din spelluri instante, pe cand ice lance cel mai greu de castat skill da cu 3k damage mai mult ca pe wotlk, toate clasele dau putin, doar destrolock da de 100x mai mult cand HP pools s'au inmultit doar cu 4-5 -.

am uitat sa mentionez ca destrolocks au fost/sunt/vor fi cei mai buni tanks, cine nu este de acord cu afirmatia aceasta (warlocks ofc) ar trebui sa se uite in oglinda si sa isi dea seama ca n'are skill, drept urmare ar trebui sa se lase de jocul asta ca oricum nu poate demonstra nimic jucand warlock destruction, pentru ca este singura clasa care are n escape mechanisms, de asemenea in ciuda faptului ca numele specului exprima puterea de a nu da damage, da damage cum dau politicienii in tara asta, si mai are si soul link care e in plus pentru ca fel armor ii da godmode heal iar demon armor e ice block pasiv fara partea cu "nu poti face nimic".

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 07-07-2011, 18:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
pe tbc iar au aparut metalistii jegosi cu specul asta op

Sa inteleg ca tu asculti INNA si Salam ?

Quote:
pe wotlk s'au inmultit ca studentii la business nenorocitii astia, deja ca sa omori un destrolock iti trebuie nu mai putin de 10 stunuri consecutive fara DR intre ele, pe cand ca sa omori un mage trebuie sa ii dai /violin numa.

De asta ai tu lock ? Presupun ca esti mandru de faptul ca joci o clasa OP faceroll . Cam tot ce vad in video sunt niste crituri astronomice.

0 0

Back to top
Shibble
[Banned user]

Banned

(since 28-11-2012 15:48)

Votes: 14

Post Posted: 07-07-2011, 18:46:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte frumos video -

Smiley - Dead man walking

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life." - Terry Pratchett
0 0

Back to top
raio
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 12:54)

Votes: 26

Post Posted: 07-07-2011, 18:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rofl @padurarul

Eu de cand te stiu de pe ultimate numa clase OP ai jucat...

Pe tbc jucai cu hunter BM ca era bugged, puneai haste pe el si ajungeai sa dai 3-4 sageti pe secunda cu autoshot si acu joci DK care e *** class

Si ca sa nu fiu offtopic...frumos video -

From the outside to the inside, from the outside undercover
I pull myself into your mother, cos I can take it like no other
0 0

Back to top
Arkinezul

[The Exploiter]

(since 20-01-2014 18:46)

Votes: 37

Post Posted: 07-07-2011, 18:56:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Raio

Dk = Satana, nu e clasa de ***
"E pleonasm sa zici ca bloodelfu este ***"

5/5 pt video best lock!

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

Post Posted: 07-07-2011, 19:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:

Quote:
pe tbc iar au aparut metalistii jegosi cu specul asta op

Sa inteleg ca tu asculti INNA si Salam ?

Quote:

De asta ai tu lock ? Presupun ca esti mandru de faptul ca joci o clasa OP faceroll . Cam tot ce vad in video sunt niste crituri astronomice.

cum ai luat tu 9.40 in bac fara sa ai habar ce e ala sarcasm nu inteleg, tot ce'am zis era in contradictie cu situatia care era pe tbc smartass.
esti atata de prost ca nici nu iti dai seama ce aluzii faceam, cypyy zicea ca warlocks nu mor, n'am zis niciodata ca destrolock nu da damage in wotlk, intr'adevar da damage, dar in acelasi timp si ia, comparativ cu mage, survivability la warlock e fix *****, stunurile si slowurile te caca.

Si da, rofl @ cine zice de altul ca joaca clase op, am mai zis eu joc destro de pe vremea cand specul asta era la fel de rar intalnit ca romanii in harghita, tu in schimb n'ai jucat decat opisme gen bm hunter tbc, dk cand a aparut wotlk, mai nou si ele shammy pe evo

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 07-07-2011, 21:14:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aparent nici tu nu ai auzit de sarcasm la sarcasmul tau. Cat despre DK pe Wotlk in caz ca nu stiai pe 3.13 DK era cea mai stricata clasa , nu mergea mai nimic pe privat la DK. Pe Evolution am facut shamau elemental doar sa vad cum e , nu mai joc pe el de mult.

Warlock-ul a fost si va ramane OP la dmg . Iti dau totusi dreptate in ceeea ce priveste stun / slow ...te omoara , in afara de demonic cicle ala nu prea ai cum sa scapi

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

Post Posted: 07-07-2011, 22:26:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Aparent nici tu nu ai auzit de sarcasm la sarcasmul tau. Cat despre DK pe Wotlk in caz ca nu stiai pe 3.13 DK era cea mai stricata clasa , nu mergea mai nimic pe privat la DK. Pe Evolution am facut shamau elemental doar sa vad cum e , nu mai joc pe el de mult.

Warlock-ul a fost si va ramane OP la dmg . Iti dau totusi dreptate in ceeea ce priveste stun / slow ...te omoara , in afara de demonic cicle ala nu prea ai cum sa scapi

Hahahaha sarcasm la sarcasmul meu, sa inteleg ca nu ai fost de acord cu sarcasmul meu, asa ca ai facut si tu sarcasm la sarcasmul meu ca sa imi dai de inteles ca ceea ce vroiam eu sa zic defapt e adevarat, presimt un nou signature.

A 2a parte din ce ai zis demonstreaza din nou cat de ignorant esti. Pe pretbc warlock sbolt damage check world of roguecraft, o sa vezi "damage op". Pe TBC sl/sl n'avea damage dloc op, si nici nu se baza pe dmg, affli avea ceva dmg daca apucai sa pui dots, da era o gramada de pus si nu aveai sl. Destro avea ceva damage, asta pentru ca avea spammable incinerate, dar nu era de ajuns pt. survivability'ul pe care il avea, gen orice rogue in blues ce tocmai a facut 70 te termina in 2 stuns daca nu aveai trinket ready. Wotlk e singurul expansion in care damage'ul a fost intr'adevar op, si asta mai ales in s8 din cauza haste'ului imens la care puteai ajunge, restul sezoanelor au fost cat de cat balansate in ceea ce priveste destro. Si in sfarsit cataclysm. In cataclysm damage'ul warlockului e ceva gen dmg'ul ce il da un mage la lvl 81-84. Singurul lucru care cat de cat il face viabil este spread damage (dar nu destro). Destro damage pe medium-high resil e *****. De ajuns sa zic ca Ice Lance da mai tare ca si Chaos Bolt daca iei in considerare crit ratio, cd si cast time. 10k + crits all the time vs ~13k crits de craciun.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 2 weeks ago)

Post Posted: 07-07-2011, 23:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aha , cum zici tu. Am citit ce ai scris tu acolo cu o mare leneeeeeeeee.
Ar trebui sa scrii un roman despre povestea tragica a warlock-ului. De fiecare data cand cineva zice ceva negativ de warlock tu sari cu gura , inteleg de ce toate videourile cu warlock PVP contin rock in ele , sunteti niste "suparati pe viata " Hai ca am iesit , pastreaza-ti ideile pt maine.

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

Post Posted: 07-07-2011, 23:49:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:

Aha , cum zici tu. Am citit ce ai scris tu acolo cu o mare leneeeeeeeee.
Ar trebui sa scrii un roman despre povestea tragica a warlock-ului. De fiecare data cand cineva zice ceva negativ de warlock tu sari cu gura , inteleg de ce toate videourile cu warlock PVP contin rock in ele , sunteti niste "suparati pe viata " Hai ca am iesit , pastreaza-ti ideile pt maine.

ar trebui sa mai iesi din casa poate iti gasesti dracu' o pereche la neuronu ala a tau stingher. scuza'ma te rog ca nu iti fac altar cand zici o porcarie, n'am stiut ca asa se procedeaza la voi in caracal, unde s'a rasturnat caruta cu p...onei.

data viitoare nu o sa te mai contrazic o sa fiu direct de acord cu tine ca tu esti tipul curajos si inteligent care da spit pe rogues in bgs ca dau evasion si sprint

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 08-07-2011, 08:40:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Closed, troaca bajetylor rai de pe forum.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 08 July 2011 06:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 09-08-2025, 08:17:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password