User
Pass
2FA
 
 

BRIOȘE DE POST CU STAFIDE

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message84
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(online 1 day ago)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1260.6
Votes: 297

     
Post Posted: 16-01-2016, 13:30:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)



INGREDIENTE:


2 banane moi, foarte copate
1 fiola esenta vanilie
1/2 ceasca ulei de floarea soarelui
1 ceasca apa minerala gazoasa
1 ceasca stafide si/sau alte fructe
1/2 lingura scortisoara
1 ceasca zahar brun
1 plic praf de copt
2 cesti faina


PREPARARE:

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la foc mediu, 180 de grade și se unge o tavã de brioșe, sau se pun cãpãcele din hârtie speciale pe fundul tãvii de brioșe.

Se amestecã fãina cu praful de copt, zahãrul, scorțișoara și se cern, pentru niște brioșe de post mai pufoase.

Separat, bananele se paseazã, dar nu cu mixerul, ci cu o furculițã, pentru o texturã mai neomogenã.

Peste banane se toarnã și se amestecã esența de vanilie, uleiul și apa mineralã și se înglobeazã încet amestecul uscat.

Când pasta obținutã este amestecatã bine, se adaugã și stafidele. Dacã doriți, puteți adãuga și fructe de goji, merișor, sau alte fructe confiate, uscate, etc.

Se toarnã amestecul de brioșe de post în formele pregãtite și se dã la cuptor circa 25 de minute, sau pânã trec testul scobitorii.

Se presarã cu scorțișoarã sau zahãr pudrã și se servesc la ceai, cafea, etc.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 24-08-2025, 08:48:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password