User
Pass
2FA
 
 

Chec cu ciocolatã și brânzã

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message83
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 15-01-2016, 21:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Ingrediente

100 g ciocolata amaruie
50 g unt
100 ml ulei
100 g zahar
250 g branza de vaci
3 oua
3 linguri cacao
250 g faina
50 ml lapte evaporat sau lapte condensat pentru cafea (se poate inlocui cu lapte simplu)
10 g praf de copt
esenta de rom
Pentru glazura:
100 g ciocolata amaruie
~100 ml smantana pentru frisca
Mod de preparare:

Ciocolata rupta bucatele o punem intr-un vas si o topim la foc mic sau la microunde, dupa cum va este mai usor, impreuna cu untul si uleiul. Adaugam zaharul si esenta de rom dupa gust si mixam pana compozitia devine ca o crema si zaharul se topeste. Punem branza si mixam pana la omogenizare, apoi laptele evaporat.

Daca doriti o consistenta mai fina, sa nu gasiti bobite de branza prin chec, puteti mixa branza inainte de a o adauga la crema de ciocolata.

Acum este randul oualor se le incorporam in compozitie, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Puneti si un praf de sare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.

Turnam compozitia intr-o tava de guguluf unsa bine cu ulei si tapetata cu faina.


Dam tava la cuptor la foc mediu pentru vreo 40-50 de minute. Pe suprafata checului vor aparea mici crapaturi si va fi ferma la atingere. Lasam la racit in tava, apoi se rastoarna pe un platou.

Pentru glazura topiti ciocolata cu cateva linguri de smanata pentru frisca. Omogenizati, apoi amestecand continuu turnati smantana pentru frisca pana ajungeti la consistenta dorita.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 17-08-2025, 01:31:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password