User
Pass
2FA
 
 

Ciorbã țãrãneascã de porc

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message130
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 07-01-2016, 16:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)






Ingrediente:

- 500 g carne de porc

- doi morcovi

- o þelinã

- o ceapã

- doi ardei graºi

- trei roºii proaspetesau roºii în bulion

- doi cartofi

- o lingurã cu mazãre boabe

- zece pãstãi de fasole

- trei linguri de ulei

- un l borº acru

- sare

- piper

- leuºtean

- apã

Mod de preparare:

Se pune carnea de porc la fiert în doi litri de apã rece cu sare. Se lasã sã fiarbã aproximativ o orã ºi se spumeazã din când în când.

Se pune la cãlit în ulei încins, ceapa tãiatã cubuleþe, apoi legumelor date prin rãzãtoarea mare. Se lasã douã minute ca legumele sã capete o culoare aurie dupã care se pun peste supã, împreunã cu fasolea ruptã în bucãþi. Se lasã la fiert jumãtate de orã, apoi se adaugã mazãrea.

Când legumele sunt aproape fierte, se adaugã ºi cartofii tãiaþi în cubuleþe mici, ardeii ºi roºiile tãiaþi în felii subþiri.

Dupã 15 minute se adaugã borºul, se potriveºte cu sare ºi piper ºi se mai lasã încã 10 minute pe foc.

La sfârºit se presarã leuºtean tocat mãrunt.

Poftã bunã!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 03-08-2025, 19:29:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password