Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Ciorbã de porc ardeleneascã
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
127
scipioaa
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134
,
Topics: 1804
Location:
Romania
Reputation:
1658.2
Votes
: 601
Posted: 07-01-2016, 16:38:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 50 g orez
- o ceapã
- un morcov
- o þelinã
- un pãstârnac
- un ardei gras
- o rãdãcinã micã pãtrunjel
- 200 ml smântânã
- sucul de la o lãmâie
- trei linguri de ulei
- douã linguri de fãinã
- o lingurã tarhon tocat
- sare
- piper
- 2 l apã
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubuleþe ºi se pune la fiert în doi litri de apã rece pentru aproximativ o orã. În primele 15 minute de fierbere supa se spumeazã.
Separat, se pune uleiul la încins ºi se cãleºte ceapa tocatã fin, morcovul, þelina, pãtrunjelul, rãdãcina ºi pãstârnacul date pe rãzãtoarea mare, plus ardeiul tãiat cubuleþe. Se cãlesc la foc mic pentru 10 minute. Dupã ce legumele au început sã se înmoaie, se pun peste supã, se potriveºte cu sare ºi piper ºi se mai lasã sã fiarbã circa 20 de minute.
Între timp, orezul se fierbe separat dupã care se scurge de apã.
Smântâna se freacã cu fãina, apoi se dizolvã cu 5 polonice de supã fierbinte, adãugate pe rând. Dupã ce s-a omogeniza bine, se pune în oala cu supã, amestecând continuu pentru a nu se brânzi.
Se potriveºte cu tarhon ºi suc de lãmâie ºi se mai lasã 10 minute pe foc.
La final, se adaugã orezul ºi pãtrunjelul tocat mãrunt ºi se mai lasã 2 minute.
Poftã bunã!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 04-08-2025, 06:32:18
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details