User
Pass
2FA

Clase De IP - De ce?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message873
stjimmy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-08-2012 08:39)

Votes: 5

Post Posted: 14-12-2008, 02:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

as dori si eu sa-mi explicati care va pricepeti un lucru...eu am ip 193...De ce nu pot vedea in Cs serverele care au alte clase de Ip?Care-i ideea pana la urma?este ceva restrictie?Ma intereseaza mai mult pentru redirecturile care le tin catre un server.Eu,cu ip 193.x.x.x deschid 20 de redirecturi si intra numai lagari straini,foarte putini romani.Altul cu ip 89.x.x.x deschide 2 redirecturi si umple serverul de romani.De mult caut o explicatie si nu inteleg de ce e asa,pana la urma e internet,nu?ar trebui sa avem acces la orice in mod egal.Alerg de nebun de 2 ani dupa provideri care sa imi ofere clasa de ip 89,dar din pacate ori nu au ajuns in zona mea ori li s-a terminat clasa 89.deja ma dispera faza asta.anyone?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 14-12-2008, 12:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raspunsul e urmatorul: master-serverele de la Valve (cele care pastreaza lista cu servere de CS), cand primesc de la clientul de CS "cerere" sa ii trimita lista cu servere, acestea listeaza doar serverele care au acelasi IP cu clientul.
Daca tu ai IP de forma 193.x.x.x, o sa vezi la Internet doar serverele care au IP-ul 193.x.x.x si poate cateva cu 192, 194, etc...
Cum sunt foarte putini provideri romani care oferea clientilor lor IP-uri de forma 193.x.x.x, o sa iti intre doar straini.

Nu poti sa faci nimic. Am studiat odata protocolul de comunicare dintre client si master server, am reusit sa il reproduc, dar nu am reusit sa fortez master serverele sa listeze altceva decat ce vor ele.
Singura solutie ar fi sa te muti la alt provider. Daca chiar vrei romani, ti-as sugera sa mergi la RDS sa iti dea IP de forma 79.x.x.x

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 07-08-2025, 08:51:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password