Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cordon Bleu
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
179
scipioaa
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134
,
Topics: 1804
Location:
Romania
Reputation:
1658.2
Votes
: 601
Posted: 20-01-2016, 23:15:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1 piept de pui
* ~ 100 g cascaval
* 8-10 felii sunca (in functie de cat de mari ies bucatile de piept)
* sare si piper
* cimbru si busuioc
* 1 ou
* 2 linguri faina
* pesmet
* ulei pentru prajit
Pieptul de pui se feliaza. Fiecare jumatate de piept se taie in doua. Vom avea astfel 4 bucati pe care le acoperim cu folie alimentara si le batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.
Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. sau oricare alte condimente va plac. Acoperim toata suprafata cu felii subtiri de sunca si 1 felie de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat. Se ruleaza cat mai strans.
Oul se bat bine cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.
Daca doriti o crusta mai groasa operatiunea se va repeta.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scot pe un prosop de hartie, pentru a absorbi excesul de ulei.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 08-08-2025, 09:20:38
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details