Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Costite de porc cu seminte de fenicul
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
110
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 15-01-2016, 17:15:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente:
•5-6 costite de porc
•1 salota / 1 ceapa
•1-2 linguri ulei de masline
•1 pahar vin alb demisec
•1 cana apa
•1 lingura rasa boia dulce
•1-2 lingurite de sare
•2 lingurite seminte de fenicul
•4-5 catei de usturoi necuratati
•piper
Ingrediente garnitura:
•250 g ciuperci champignon
•50 g unt
•1 pahar mic vin alb
•sare
•piper
Tocam salota sau ceapa fin ( eu am tocat-o cu unul dintre cutitele ceramice elvetiene de la
http://www.pentruacasa.com
care taie absolut exceptional),
Cutite ceramicetaiem pe lungime costitele,
Costite de porcCalim ceapa sau salota in 1-2 linguri de ulei de masline si cand devine translucida, adaugam costitele de porc,
Costite de porc cu seminte de fenicul - prajirele amestecam cu ceapa si le calim pana incep sa prinda culoare ( 6-7 minute). Adaugam 1 pahar de vin alb de buna calitate iar cand acesta este complet evaporat, adaugam jumatate de cana de apa si acoperim cu capac. Lasam costitele la inabusit 15 minute.
Dupa 15 minute, stingem focul si asezam costitele intr-o tava ceramica. Dam prin strecuratoare sosul format in tigaie si il turnam peste costite. Pudram costitele pe ambele parti cu boiaua dulce, sare, piper si semintele de fenicul si asezam cateii de usturoi necuratati dar usor zdrobiti printre costite.
Costite de porc cu seminte de fenicul - pregatire pentru cuptorTurnam pe deasupra costitelor cealalta jumatate de cana cu apa si inca o cescuta mica de vin alb.
Acoperim tava cu folie de auminiu si o bagam la cuptor la 180°C, pentru 30-40 minute ( in functie de cat de frageda e carnea). Dupa ce sunt patrunse, scoatem tava, indepartam folia de aluminiu si o bagam din nou la cuptor pentru inca 10 minute sau pana cand costitele se rumenesc frumos.
Pentru garnitura: Taiem partea inferioara a piciorului ciupercilor si apoi le spalam foarte bine.
Topim untul intr-o tigaie antiaderenta si adaugam ciupercile. Le calim 4-5 minute apoi adaugam 1 pahar mic ( 50 ml) vin alb.
Costite de porc cu seminte de fenicul - ciuperci
Cand acesta este evaporat, adaugam piper din belsug si putina sare, amestecam si stingem focul. Ciupercile trebuie sa fie usor patrunse, crocante, nu moi.
Servim costitele alaturi de ciupercile calde,
Costite de porc cu seminte de fenicul - detaliu finalSunt delicioase! Pofta buna!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 15-08-2025, 02:52:09
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details