User
Pass
2FA

Creatiile mele - David ART

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message1278
dreamer

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-02-2016 09:10)

Votes: 1

Post Posted: 01-07-2013, 17:40:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi vechi care cum:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kreyzeFX

[Betrayer of Humanity]

(since 25-04-2015 12:41)

Votes: 54

Post Posted: 01-07-2013, 17:51:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi plac lucrarile
la majoritatea semnaturilor sunt mici probleme de calitate, lumina si umbre.
compozitiile sunt frumoasa si e placut la vedere stilul tau luminos, dar la unele ai fi putut munci mai mult.
text styles ti-au iesit foarte bine si logo-urile sunt foarte reusite si par destul de profi, multa bafta in continuare si parerea mea este sa te axezi mai mult pe logo-uri deoarece ai mult de castigat + ca ai imaginatie si rabdare de a face un lucru bine pana la capat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dreamer

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-07-2013, 18:12:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kreyzeFX wrote:
imi plac lucrarile
la majoritatea semnaturilor sunt mici probleme de calitate, lumina si umbre.
compozitiile sunt frumoasa si e placut la vedere stilul tau luminos, dar la unele ai fi putut munci mai mult.
text styles ti-au iesit foarte bine si logo-urile sunt foarte reusite si par destul de profi, multa bafta in continuare si parerea mea este sa te axezi mai mult pe logo-uri deoarece ai mult de castigat + ca ai imaginatie si rabdare de a face un lucru bine pana la capat.

In mare parte la semnaturi sunt acele probleme mai ales la primele (sunt cele mai vechi 2011)

Multumesc de pareri si de sfat.

Alte pareri / sugesti / sfaturi?

Ma puteti contacta la id-ul: [email protected]
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 01-07-2013, 18:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da,data viitoare nu mai face reclama ca sa nu te banez. Fiind nou si prima oara,te iert, desi ar trebui sa stii regulile universale de pe orice forum.

0 0

Back to top
Chim1

[Account disabled]

(since 07-01-2017 08:58)

Votes: 1123

Post Posted: 01-07-2013, 18:37:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt frumoase .. nu m`am interesat sa vad daca is RIP / da parerea mea E RIP / am sa caut si am sa`ti aduc dovada.

Staff message (kolick):

Mai intai adu dovada,si dupaia sa acuzi.

0 0

Back to top
dreamer

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-07-2013, 18:59:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau kolick pentru imaginea de la Bigzone cu reclama desi domeniul e inexistent la momentul actual, am folosit butonul 'edit' de pe mai multe forumuri pentru a-mi pune toate creatiile intr-un subiect. Nu se va mai intampla sa fie o imagine sau orice altceva cu reclama.

Chim1, nu e nici o imagine RIP, la cateva din primele semnaturi mai gasesti tutoriale atat. Iar daca gasesti imaginiile de mai sus pe alte forumuri, tot eu le-am postat, ti-o pot si dovedi autentificand-uma pe forumul respectiv sau cu PSD.

Ma puteti contacta la id-ul: [email protected]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  

The time now is 02-08-2025, 20:50:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password