Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cristina Balan, Vocea Romaniei !
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Music
Author
Ganja*
[Shameless]
Status: Offline
(since 13-12-2024 19:51)
,
Topics: 135
Votes
: 155
Posted: 22-12-2015, 17:54:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cel de-al cincilea sezon Vocea României s-a încheiat, iar publicul a ales: câștigãtoarea marelui trofeu și a premiului în valoare de 100.000 de euro este Cristina Bãlan!
Tudor este cel care a reușit, pentru a doua oarã, sã aducã în echipa lui marele trofeu! Antrenorul a avut încã de la începutul competiției încredere în Cristina și în calitãțile sale vocale, a pregãtit-o, i-a ales cele mai potrivite piese pentru vocea sa, care i-au pus în evidențã de fiecare datã timbrul deosebit, iar concurenta a reușit în seara aceasta sã cucereascã publicul și sã obținã cele mai multe voturi.
Plinã de emoții, dar fericitã cã a fost preferata românilor, Cristina Bãlan a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt muzicã și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșitã de emoția momentului și nu îmi gãsesc cuvintele pentru a vã mulțumi îndeajuns!”
Momentele sale au electrizat și emoționat publicul în fiecare etapã, iar melodiile alese de Tudor au fost perfecte pentru Cristina, au transmis foarte multã pasiune și emoție și au ajutat-o sã ajungã la sufletele românilor, sã primeascã cele mai multe voturi din partea acestora și sã fie câștigãtoarea celui de-al cincilea sezon Vocea României!
Sursa :
link
.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->