User
Pass
2FA
 
 

FRIPTURÃ DE CURCAN LA TAVÃ

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message80
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 15-01-2016, 16:00:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

INGREDIENTE:

1 curcan de 6-8 kg
120 g unt moale
3 portocale
1,5 litri supa de pasare
sare
piper


PREPARARE:

O fripturã delicioasã pentru mese în familie. Iatã reþeta de curcan la tavã!

1. Se curaþa pasarea foarte bine, se taie gâtul si se îndeparteaza maruntaiele, care se taie marunt.

2. Se asaza pasarea în tava de copt, cu pieptul în sus, se umple cu maruntaiele taiate si se unge cu amestec de unt, sare si piper. Se acopera cu o folie de aluminiu.

3. Se pun în tava 500 ml de supa si se da la cuptor, udând pasarea la fiecare 30 de minute cu sos din tava. Pe masura ce lichidul din vas se evapora, se adauga din rezerva.

4. Dupa 2 ore de coacere, se înlatura folia de aluminiu si se pun în tava cele trei portocale, curaþate foarte bine de coaja si de filamentele albe.

5. Se lasa la cuptor înca doua ore si apoi se þine 30 de minute în afara cuptorului, înainte de a taia carnea.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 16-08-2025, 04:37:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password