User
Pass
2FA
 
 

FRIPTURÃ DE PORC CU BERE

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message78
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 16-01-2016, 11:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)



INGREDIENTE:

1 kg carne de porc
5 cepe
1 catel usturoi
3 linguri miere
50 g unt
500 ml bere neagrã
cimbru
100 ml ulei
sare
piper


PREPARARE:

1. Într-un vas, se topeºte untul ºi se pun douã cepe tãiate, peºtiºori ºi usturoiul. Se potriveºte de sare ºi piper, se toarnã berea ºi se lasã pe foc circa 10 minute, pânã se reduce la jumãtate.

2. Între timp, celelalte trei cepe se taie ºi ele peºtiºori ºi se pun în tava de copt. Carnea se sãreazã ºi se pipereazã ºi se unge din abundenþã cu ulei. Se aºazã carnea peste ceapã ºi se unge cu miere. Se dã la cuptor pentru o orã.

3. Dupã acest timp se adaugã sosul de bere ºi ceapã ºi se lasã din nou la cuptor pânã ce ºi ceapa ºi carnea se rumenesc frumos.

4. Dupã coacere, se mai lasã 10 minute înainte de a fi tãiatã ºi adusã la masã.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 17-08-2025, 10:26:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password