User
Pass
2FA

Fabregas a povestit ce l-a determinat sã plece de la Barcelona: "Am fãcut un pas înapoi"

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message360
Urazion

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 16-11-2015, 17:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cesc Fabregas a plecat de la Barcelona, revenind în Premier League în vara lui 2014 și multã lume s-a întrebat care a fost adevãratul motiv pentru care mijlocșul iberic a decis sã își încheie socotelile cu trupa de pe Camp Nou.
Jucãtorul care a ajuns de curând la meciul cu numãrul 100 în naționala Spaniei a precizat într-un interviu acordat celor de la Marca cã fanii catalanilor au fost cei care l-au determinat sã pãrãseascã La Liga și sã revinã în Premier League.
Deși a reușit sã înscrie 42 de goluri în cele 151 de meciuri jucate pentru Barcelona, Fabregas n-a reușit niciodatã sã-i cucereascã cu adevãrat pe suporterii catalani.
"Eu i-am tratat bine pe toți cei de la Barcelona. Spre finalul aventurii mele acolo am realizat cã majoritatea suporterilor Barcelonei nu mã mai plac, așa cã am considerat cã e mai bine sã fac un pas înapoi și sã plec" a declarat Fabregas.

Sursa : digisport

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  

The time now is 31-07-2025, 19:28:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password