User
Pass
2FA

HDD problem

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message877
Raster

[ACNA]

Status: Offline
(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 11-01-2013, 16:04:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e in felul urmator, HDD-ul lucreaza fara ca eu sa fac nimic, oscilatiile alea din printul de mai jos apar in idle mode doar cu task managerul deschis si face asa tot timpul.
Daca incerc sa fac ceva la PC, sa scriu un document, sa intru in vreun folder/fisier, merge foarte greu.
Sunt sigur ca problema vine de la HDD deoarece mai am un laptop si am schimbat HDD-urile intre ele si cu celalalt merge foarte bine.
I-am facut si SMART test si arata bine, cea mai joasa chestie e Power on hours count.

I-am facut pana acum doua reformatari complete si e la fel, ma gandeam ca am cine stie ce virus pentru ca nu folosesc antivirus, dar m-am inselat, am scanat externul si era curat.

Ce as mai putea sa incerc ?

Am gasit pe net o chestie cu un HDD care facea la fel dupa o pana de curent si ala l-a rezolvat dupa citez "half a dozen x reformats" x fiind o reformatare ireversibila, dupa care nu se pot recupera fisierele nici cu programele acelea specializate, o sa caut cum se numeste.
M-am gandit sa incerc si asta si am rack-ul de la HDD-ul extern, as putea sa-l montez acolo ? Nu l-am desfacut inca sa ma uit ce mufe sunt inauntru.

Relevant:
http://i49.tinypic.com/5uiowj.png
http://i47.tinypic.com/25ro375.jpg
http://i49.tinypic.com/2lm0y79.png

Configuratie:
Compaq Presario CQ61
Procesor: AMD Athlon II Dual-Core M320 2.10GHz
RAM: 4 GB
Placa video: ATI Mobility Radeon HD 4300
Windows 7 x64
HDD: Toshiba MK5061GSYN ATA 500GB

воронья
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 11-01-2013, 23:08:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa vezi daca rack-ul are mufe sata. Hardul tau din laptop e sata. Il montezi in rack si apoi din HD-Tune ii dai la erase cu Zero fill. E cea mai drastica formatare.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 12-01-2013, 12:24:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, am verificat si as putea, doar ca am abandonat, pentru ca e pe moarte deja s-au ***** niste chestii la el si in curand o sa moara de tot.
Mi-am facut backup si am reusit sa gasesc o modalitate de a-l folosi in conditii cat de cat normale, cand o sa pice, imi cumpar altul si asta e.

Can be closed.

воронья
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 06-08-2025, 05:24:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password