Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Islere
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
135
R3dBuLL
[Banned user]
Status: Offline
(since 17-12-2018 22:08)
Joined: 28 Mar 2014
Posts: 5334
,
Topics: 554
Location:
Romania
Reputation:
257.8
Votes
: 364
Posted: 07-01-2016, 20:03:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente pentru Islere
– 1 cana de untura
– 1 cana de zahar pudra
– 3 cani de faina
– 1 cana de nuca macinata pentru aluat + 1 cana de nuca macinata pentru aspectul exterior
– 1 ou
– putina sare
– zeama de lamaie
– 1/2 lingurita de bicarbonat stins cu zeama de lamaie
Ingrediente crema pentru Islere
Ca si crema puteti folosi gustul care va place, ciocolata , vanilie, cacao.
Puteti prepara o Crema simpla din budinca de ciocolata sau vanilie , o crema instant la plic.
Insa eu va propun urmatoarea reteta de crema de cacao:
– 120 grame de zahar pudra
– 3 galbenusuri
– 4 linguri de lapte
– 2 linguri de cacao
– 200 grame de unt sau margarina
Ingrediente glazura pentru Islere
– 150 gr ciocolata neagra menaj
– 1 lingura si jumatate de frisca lichida
Preparare aluat pentru islere
Se amesteca untura cu zaharul pudra, oul , nuca macinata si celelalte ingrediente. la final se pune faina si se framanta un aluat potrivit. Aluatul de islere este de fapt un aluat de biscuiti cu nuca. Se intinde pe o planseta presarata cu faina si se taie rondele cu un pahar .
preparare aluat pentru Islere
preparare aluat pentru Islere
Puteti alege voi marimea paharului . Rondelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor cateva minute.
preparare aluat pentru Islere
preparare aluat pentru Islere
Preparare crema pentru Islere
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra , cacaoa, se adauga laptele si se fierbe pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat putin inainte.
Preparare glazura pentru Islere
Ciocolata se da pe razatoarea mare , se pune intr-un vas impreuna cu frisca si se topeste pe foc. Lasati sa dea cateva clocote , se lasa putin sa se raceasca, cat sa nu fie foarte lichida ca sa puteti unge biscuitii si sa nu curga ciocolata pe margini.
Preparare Islere
Rondelel de biscuiti se umple doua cate cu crema de cacao.
Crema pentru Islere
Crema pentru Islere
Deasupra se pune cu ajutorul unei lingurite glazura de ciocolata si se intinde uniform.
Ciocolata pentru islere
Ciocolata pentru islere
Lasati sa se usuce glazura de ciocolata , apoi luati fiecare isler si-l ungeti pe margini cu putina crema . Islerele se tavalesc apoi prin nuca macinata.
Islere cu crema de cacao
Islere cu crema de cacao
Eu am tinut islerere la rece si cand le-am adus la masa , din cauza diferentei de temperatura , de la rece la cald, ciocolata a devenit mata. Dar au fost foarte bune.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 05-08-2025, 09:22:14
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details