User
Pass
2FA

James Franco, confirmat în distribuþia lui Alien: Covenant

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series
Author Message438
Summer :)
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-12-2016 13:36)

Votes: 38

Post Posted: 21-12-2016, 22:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Odatã cu ºtirea au fost publicate ºi noi imagini de la filmãrile peliculei
Zvonul legat de participarea lui James Franco în aventurile lui Alien: Covenant au apãrut încã de la începutul lui decembrie, însã confirmarea a venit acum chiar din partea actorului. În cadrul unui interviu de promovare al lui Why Him („De ce el?”, film ce va intra din 30 decembrie ºi în cinematografele noastre), actorul nu a mai putut ascunde includerea sa în distribuþie.

„Se pare cã s-a cam aflat, nu-i aºa? Cred cã asta este o capcanã, care sã mã facã sã confrim… Îmi amintesc când m-am uitat prima oarã la Alien; eram doar un copil ºi a avut un impact major asupra mea. Este un film atât de grozav… mã bucur sunt în distribuþia lui acum”, a declarat Franco pentru HeyYouGuys.com.

Potrivit unor surse apropiate producþiei, Franco va avea o apariþie scurtã în Covenant, drept Branson, cãpitanul navei ce dã titlul peliculei ºi soþul protagonistei, Daniels (Katherine Waterston) (o nouã imagine a sa, alãturi de alte câteva cadre din film, au fost lansate recent).

Un trailer al filmului este aºteptat spre finalul acestei sãptãmâni. Ridley Scott a subliniat în interviurile acordate pânã acum cã Alien: Covenant va explica mai bine ce s-a întâmplat în Prometheus, iar acþiunea va fi plinã de momente terifiante. Filmul se va lansa la noi pe 4 august 2017.

@Summer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series  

The time now is 28-07-2025, 07:07:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password