User
Pass
2FA

LOD Bias

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message506
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 19-04-2014, 18:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As avea nevoie de un mic fix in legatura cu LOD (Level of Detail) la Nvidia. LOD Bias, care dupa cate am inteles, ii Level of Detail din lateral, stanga - dreapta, asta merge perfect, nu ii problema cu el, obiectele sunt detaliate, dar problema aici ii front LOD sau sa ii zic mai bine, Level of Detail care ii cand te uiti inainte, fara se mai rotesti in stanga si in dreapta.
Deci aici ii cam ciudat, LOD bias merge, dar front LOD nu merge, iar aici as avea nevoie de un posibil fix "global", adica pt toate jocurile, deci SweetFX pica din start ca din cate am observat, aici trebuie sa faci setarea pt fiecare joc in parte.
Deci cum as putea rezolva asta?
De modificat din panel....nope, ca am incercat asa de test pt cateva minute sa bag totul la maxim, si nici o diferenta la front LOD, rollback la fel, reinstall la fel, windows reinstall, no result.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 20-04-2014, 18:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stie careva? Si problema cu texture shimmering la Nvidia as dori sa stiu cum se rezolva, ca LOD-ul + texture shimmering fac ca problema asta sa devina una si mai mare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 03-08-2025, 16:36:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password