User
Pass
2FA

Lewis Hamilton, triplu campion mondial al F1

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message306
alexandrub

[fanu]

Status: Offline
(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 26-10-2015, 11:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), care a devenit campion mondial de Formula 1 pentru a treia oarã în carierã, a declarat, duminicã searã, cã ºi-a împlinit un vis din copilãrie ºi a transmis tinerilor din întreaga lume sã nu renunþe niciodatã ºi sã nu-ºi piardã speranþa.

"Mi-am împlinit un vis de copil, nu am cuvinte pentru a explica tot ceea ce simt. Îmi aduc aminte de primul meu Grand Prix, eram la Marele Premiu al Marii Britanii, la care am asistat alãturi de tatãl meu. Acum sunt triplu campion mondial, este incredibil! Vreau sã mulþumesc pãrinþilor mei pentru toate sacrificiile pe care le-au fãcut.Vreau sã transmit tuturor tinerilor din lume un mesaj: niciodatã sã nu renunþi, sã nu-þi pierzi speranþa. De mai multe ori în aceastã zi am crezut cã am pierdut cursa, dar nu mi-am pierdut speranþa", a declarat Hamilton, conform presei engleze.

Cu acest al treilea titlu, Hamilton l-a egalat pe brazilianul Ayrton Senna: "Este idolul meu, modelul meu. Sã am trei titluri ca el, nu credeam cã este posibil. Când eram copil voiam sã fiu campion mondial, acum este o nebunie sã spun cã sunt triplu campion mondial. Era un obiectiv pentru mine sã am trei titluri ca Senna, deºi nu sunt brazilian. Acum vreau sã continui sã încerc sã câºtig, sã merg cât mai departe posibil, fãrã sã mã gândesc la numãrul de victorii sau titluri".

La Austin, Hamilton, 30 de ani, campion mondial ºi în 2008 ºi 2014, a fost urmat de germanul Nico Rosberg, tot de la Mercedes, ºi de un alt german, Sebastian Vettel (Ferrari).

Lewis Hamilton a intrat definitiv în galeria marilor piloþi de Formula 1, cu ale sale trei titluri mondiale, performanþã ce a mai fost reuºitã în istoria de 66 de ani a acestui sport de Michael Schumacher (ºapte), Juan Manuel Fangio (cinci), Alain Prost ºi Sebastian Vettel (câte patru), Ayrton Senna, Niki Lauda, Nelson Piquet, Jack Brabham ºi Jackie Stewart (toþi câte trei).

REP GRATIS!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  

The time now is 28-07-2025, 12:13:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password