User
Pass
2FA

Muneca lanseaza single-ul si videoclipul "Vai"

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message386
Urazion

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 07-01-2016, 22:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumoasa artista continua colaborarea cu studiourile Lanoy Production, iar single-ul este compus de catre Flavius Filipescu, Florin Nedelcu, Florentina Ciuna, Adriana Zoica si videoclipul este regizat de catre Alin Surdu.

"Noul meu single este una dintre piesele in care ma regasesc foarte mult! Vreau sa impartasesc aceasta piesa cu voi, pentru ca este sincera, iar mesajul este inspirat din viata mea. Vreau sa fiu o persoana transparenta in fata celor care imi asculta piesele si sper ca si voi sa va regasiti in versurile ei", declara Muneca.

La inceputul verii, Muneca a lansat single-ul "I Need Your Love", o declaratie de dragoste cu un sound energizant si flirty. Muneca a devenit cunoscuta publicului larg datorita pieselor si aparitiilor ei excentrice, dar mai ales prin faptul ca isi acopera chipul cu diferite masti si reuseste sa creeze mister in jurul ei. “Plange inima”, “In love with you” sau “Mannequin” sunt doar cateva dintre piesele cu care cantareata si-a cucerit fanii din Romania si din strainatate.

https://youtube.com/watch?v=g7dsaCb5mi0:

sursa : MTV

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  

The time now is 02-08-2025, 05:42:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password