User
Pass
2FA
 
 

Muschi de porc cu ierburi aromatice

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message81
Zozohun

[C20H25N3O]



Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506, Topics: 552
Location: Romania

Reputation: 75.5
Votes: 393

Post Posted: 15-01-2016, 15:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Ingrediente – Muschi de porc cu ierburi aromatice
•5-6 felii muschi de porc
•2 linguri ulei de masline
•2 catei ustuoi
•1 lamaie mica (coaja rasa)
•4-5 fire de patrunjel
•1 lingurita rasa rozmarin proaspat tocat
•1 lingurita salvie proaspata tocata
•1 crenguta mica maghiran
•1 lingurita plina seminte fenicul
•1 pahar vin alb demisec
•sare
•piper

Ingrediente marinada
•1 pahar apa calda
•1 pahar vin alb demisec
•1 lamaie mica (doar sucul)
•1 lingurita sare
•1 lingurita rasa zahar brun
•1 lingura ulei masline
•1 lingurita boabe piper
•2 lingurite ierburi aromatice (rozmarin, salvie, maghiran)

Mod de preparare
•Spalam feliile de muschi intr-un jet de apa rece, le stergem bine si le punem intr-un vas. Le pudram cu sare, zahar, boabele de piper si ierburile aromatice. Acoperim carnea cu apa amestecata cu vinul, sucul de lamaie si uleiul de maline.
•Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il punem in frigider pentru 2 ore.
•Intre timp, tocam usturoiul si il amestecam cu patrunjelul tocat marunt, rozmarinul, salvia, maghiranul, semintele de fenicul si coaja rasa de lamaie.
•Punem uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si cand este incins, adaugam feliile de muschi scurse si tamponate cu hartie absorbanta de bucatarie.
•Le prajim cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mediu, apoi adaugam ierburile aromatice
•Lasam muschiul pe foc mic spre mediu inca 3-4 minute sau pana cand tot lichidul lasat de carne este evaporat, apoi adaugam vinul alb.
•Cand alcoolul este complet evaporat, stingem focul si servim muschiul fierbinte.
•Pentru garnitura, fierbem broccoli al dente in apa amestecata cu ½ pahar de vin alb demisec si sare.
•Scurgem buchetelele de broccoli si le trecem rapid printr-un jet de apa foarte rece.
•Punem 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiderenta si un catel de usturoi necuratat, dar usor zdrobit.
•Cand uleiul este perfect incins, eliminam catelul de usturoi si adaugam broccoli. Sotam broccoli 2-3 minute.
•Servim muschiul de porc alaturi de broccoli. Pofta buna!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 14-08-2025, 16:30:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password