Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Muschi de porc cu ierburi aromatice
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
81
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 15-01-2016, 15:56:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente – Muschi de porc cu ierburi aromatice
•5-6 felii muschi de porc
•2 linguri ulei de masline
•2 catei ustuoi
•1 lamaie mica (coaja rasa)
•4-5 fire de patrunjel
•1 lingurita rasa rozmarin proaspat tocat
•1 lingurita salvie proaspata tocata
•1 crenguta mica maghiran
•1 lingurita plina seminte fenicul
•1 pahar vin alb demisec
•sare
•piper
Ingrediente marinada
•1 pahar apa calda
•1 pahar vin alb demisec
•1 lamaie mica (doar sucul)
•1 lingurita sare
•1 lingurita rasa zahar brun
•1 lingura ulei masline
•1 lingurita boabe piper
•2 lingurite ierburi aromatice (rozmarin, salvie, maghiran)
Mod de preparare
•Spalam feliile de muschi intr-un jet de apa rece, le stergem bine si le punem intr-un vas. Le pudram cu sare, zahar, boabele de piper si ierburile aromatice. Acoperim carnea cu apa amestecata cu vinul, sucul de lamaie si uleiul de maline.
•Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il punem in frigider pentru 2 ore.
•Intre timp, tocam usturoiul si il amestecam cu patrunjelul tocat marunt, rozmarinul, salvia, maghiranul, semintele de fenicul si coaja rasa de lamaie.
•Punem uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si cand este incins, adaugam feliile de muschi scurse si tamponate cu hartie absorbanta de bucatarie.
•Le prajim cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mediu, apoi adaugam ierburile aromatice
•Lasam muschiul pe foc mic spre mediu inca 3-4 minute sau pana cand tot lichidul lasat de carne este evaporat, apoi adaugam vinul alb.
•Cand alcoolul este complet evaporat, stingem focul si servim muschiul fierbinte.
•Pentru garnitura, fierbem broccoli al dente in apa amestecata cu ½ pahar de vin alb demisec si sare.
•Scurgem buchetelele de broccoli si le trecem rapid printr-un jet de apa foarte rece.
•Punem 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiderenta si un catel de usturoi necuratat, dar usor zdrobit.
•Cand uleiul este perfect incins, eliminam catelul de usturoi si adaugam broccoli. Sotam broccoli 2-3 minute.
•Servim muschiul de porc alaturi de broccoli. Pofta buna!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 14-08-2025, 16:30:30
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details