User
Pass
2FA

Muschiulet de porc in unt cu broccoli

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message82
Zozohun

[C20H25N3O]

Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)

Votes: 393

Post Posted: 16-01-2016, 13:01:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingrediente:
•600-700 g muschiulet de porc sau pulpa slaba
•100 g unt
•sare
•piper proaspat macinat
•apa
•broccoli
Taiem carnea in bucatele,Piperul il macinam prospat (eu am folosit piper rosu,alb si negru) si condimentam carnea cu sare si piper, intr-o cratita incapatoare sau tigaie teflonata cu fundul mai gros, topim untul, si adaugam bucatelele de carne pe care le parajim la foc mic pana prind putina culoare,adaugam apa cat sa acopere carnita si lasam la foc ffff mic sa scada. Dureaza in jur de 2 ore. Cand sosul a scazut aproape complet iar carnea este frageda frageda, servim.

Noi am mancat alaturi de broccoli pe care doar i-am fiert, i-am scurs si i-am servit:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  

The time now is 17-08-2025, 16:32:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password