User
Pass
2FA

Noi achizitii

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message679
Bboy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-12-2017 18:09)

Votes: 7

Post Posted: 23-12-2012, 15:03:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!
As vrea sa repar calculatorul cel vechi , cei drept nu mai stau sa vad ce componente nu merg , o sa testez doar 1 placa de ram , deoarece o sa vedeti ca imi da cadou inca 1 si celelalte 2 placute de ram le vand asa mai ieftin ; deci vreau sa imi cumpar astea :
Placa de baza
si
Procesor .
Vreau sa imi spuneti daca se potrivesc , dupa cum vad se potrivesc , si daca rezista sursa , e veche rau cred va dau cateva date de pe ea :
model : LC-B400ATX vad ca scrie pe ea undeva la max :380W ; rezista ? Calculatorul format dintr-un hdd 70gb , consuma putin cred , placa de baza de mai sus , procesorul de mai sus , aaa si cooler intel a80856-004 .
Placa de mai sus si procesorul ma duc cam pe la 400-450 lei , vreau ceva pentru gaming cat de cat , nu vreau cine stie ce , macar la low sa mearga boboc . Spuneti-mi daca rezista sursa , coolerul pentru cele doua , dar , as vrea sa schimb macar sursa aia , deci daca gasiti procesor , placa de baza si sursa mai bune pana in 500 lei lasati aici un post . Despre placa video nu o sa cumpar acum, vreau placa de baza sa aiba video integrat , ddr3 ; Si ca tot vorbim despre astea , ce stiti , calculatorul incepe sa ticaie ceva in unitate , iar ecranul "Se blocheaza" apar niste dungi pe el , am pus si un ventilator d-ala de camera pe el , ca sa nu creasca temperatura dar degeaba , la fel face se blocheaza ecran , mouse , tastatura , si incepe sa ticaie .
O zi buna -

Dum spiro, spero.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

Status: Offline
(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 24-12-2012, 02:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca am inteles eu bine (si cred ca da), o sa ai urmatoarele probleme in ideea ta:

- Sursa aia nu cred ca o sa-ti reziste, sau o sa tragi grav de ea.
- Proasta idee cu video on-board, nu e prea stralucit procesorul. O sa-ti stea procesorul pe 100% si cel mai probabil tot n-o sa duca. Si nu, nu cred ca poti pune placa ta video curenta (din ce ziceai in topicul anterior, suna a PC cu video pe AGP 8x, in timp ce placa aia de baza are numa slot de PCI Express).
- N-am inteles nimic de RAM, dar daca planuiesti sa-l pui pe cel vechi, mai mult ca sigur n-o sa mearga (din ce inteleg eu, PC-ul tau curent are DDR1, data fiind descrierea lui din topicul celalalt, iar placa de baza e pe DDR3).

Cu banii aia n-o sa faci nimic "pentru gaming cat de cat", date fiind cerintele actuale ale jocurilor. Nu cred ca merita sa bagi bani ca sa "dregi" asa ceva, mai bine stai cateva luni, strangi vreo 1400-1500 lei si-ti iei un PC capabil cap-coada (eventual cu i3, etc).

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 07-08-2025, 11:28:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password