User
Pass
2FA

Oscars 2014

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies
Author Message792
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 18-01-2014, 23:49:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://oscar.go.com/nominees

Ce ziceti, ia si Leonardo intr-un final oscarul? -
E o nedreptate faptul ca Inside Llewn Davis nu a primit o nominalizare mai importanta?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 19-01-2014, 16:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am vazut inca The Wolf of Wall Street sa-mi dau cu parerea, dar personal tind sa cred ca nu merita. Vrei sa premiezi un actor adevarat? Johnny Depp, asta da actor. Pana la urma asta inseamna actorie, sa joci diferite roluri si sa interpretezi fiecare rol aparte. Exemplu de ASA NU pot sa-l dau pe Jim Carrey, care este un perfectionist in ceea ce tine de filme de comedie, insa atat, nu este ACTOR, asa este si in viata reala.
Sunt foarte putini care reusesc sa joace un rol intr-un film de comedie/actiune/horror e.t.c si sa-l joace bine, Johnny Deep este printre putinii actori care merita sa castige un premiu.

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 28-01-2014, 09:12:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Nu am vazut inca The Wolf of Wall Street sa-mi dau cu parerea, dar personal tind sa cred ca nu merita.

Te rog sa il vezi. Intr-adevar, Johnny Depp e un ditamai actoru' pe langa el, dar in "The Wolf of Wall Street", Leonardo DiCaprio e genial in pielea acelui personaj, sunt niste momente in care s-a vazut ca e actor cu clasa, sa treci de la agonie la extaz doar intr-o clipita in scenele respective, cam e ceva si sunt sigur ca si banii au fost pe masura. Regizor, Martin Scorsese? E parfum, un zeu al regizorilor, ce poate fi mai bun de atat intr-un film de biografie, crima si comedie? Si inca o caracteristica importanta: nu te plictisesti pe tot parcursul filmului.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 18 April 2014 19:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies  

The time now is 07-08-2025, 05:01:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password