Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Ossobuco de curcan in sos de mustar
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
112
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 15-01-2016, 16:09:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente – Ossobuco de curcan in sos de mustar
•6 ossibuchi curcan (felii de pulpa cu tot cu os)
•1 lingura rasa mustar maille original
•2 linguri rase mustar maille a l’ancienne (cu boabe intregi)
•2 linguri ulei de masline
•30 ml vin alb demisec
•1 ceapa mica
•2 catei de usturoi
•150 ml apa/supa vegetala
•1/2 lingurita rasa amidon de porumb
•sare
•piper
•patrunjel
Mod de preparare
•Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta, pe foc mic, si cand este incins, adaugam feliile de pulpa. Le prajim pe ambele parti pana cand se rumenesc putin, apoi adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt. Amestecam bine si le lasam pe foc mic, pana cand ceapa devine transparenta.
•Adaugam vinul alb si dupa ce alcoolul s-a evaporat total, adaugam circa 50 ml apa. Acoperim tigaia cu un capac si lasam carnea sa se patrunda foarte bine. Daca dupa ce apa s-a evaporat, carnea nu este perfect patrunsa, mai adaugam putina apa.
•Intr-un vas separat, amestecam mustarul cu apa/supa vegetala.
Ossobuco curcan si sos mustar
•Cand carnea este complet fiarta, adaugam amestecul de mustar si apa, putin patrunjel tocat marunt si amestecam.
•Fierbem mancarea inca 4-5 minute, la foc moderat, apoi stingem focul.
•Punem bucatile de carne pe o farfurie, le acoperim cu capac si strecuram sosul intr-o craticioara mica. Dizolvam amidonul in sos si il fierbem pe foc mic, 1-2 minute, pana se ingroasa putin. In cazul in care este prea dens mai puteti adauga putina apa calda sau supa vegetala.
•Cu ajutorul unui blender pasam sosul pana devine cremos si fin.
•Servim ossobuco de curcan cu sosul de mustar si, daca ne place, cu mamaliga calda alaturi. Eu am facut o mamaliga taragna, specifica zonei de nord a Italiei, care, pe langa faina de malai, contine si hrisca.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 14-08-2025, 19:04:07
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details