User
Pass
2FA
 
 

PRÃJITURÃ CU SUC DE PORTOCALE

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message95
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 16-01-2016, 11:45:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)



INGREDIENTE:

2 linguri cacao
4 linguri fãinã
1 pachet praf de copt


Pentru cremã:

500 g brânzã de vaci
200 g unt
150 g zahãr
esenþã de vanilie

Pentru glazurã:

850 ml suc de portocale
2 pliculete budincã de vanilie
5 linguri zahãr
6 linguri zahãr
100 ml ulei
6 ouã

Pentru blat:

PREPARARE:

1. Pentru blat, gãlbenuºurile se amestecã cu zahãrul (se mixeazã foarte puþin, nu sã se topeascã zahãrul, amestecul trebuie sã rãmânã fluid). Se adaugã uleiul, câte puþin, ºi se mixeazã sã se omogenizeze.

2. Se adaugã apoi fãina amestecatã cu cacao ºi praful de copt. Apoi se încorporeazã foarte uºor albuºurile bãtute spumã. Se pune aluatul în tava unsã cu ulei ºi tapetatã cu fãinã. Se coace la cuptorul preîncãlzit pânã trece testul scobitorii (aproximativ 25 de minute), apoi se lasã sã se rãceascã în tavã.

3. Pentru cremã, untul se freacã cu zahãrul pânã devine spumã, apoi se adaugã brânza, esenþa de vanilie ºi se mixeazã pânã se omogenizeazã bine. Crema astfel obþinutã se întinde pe blatul rãcit ºi se dã la frigider.

4. Pentru glazurã, se preparã budinca dupã indicaþiile de pe plic, numai cã în loc de lapte se pune sucul de portocale. Se amestecã pe foc pânã se îngroaºã. Se lasã sã se rãcoreascã, iar când este doar puþin cãlduþã, se adaugã peste cremã. Prãjitura se lasã la rece pânã se înt

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 17-08-2025, 12:19:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password