User
Pass
2FA
 
 

PUI VALDOSTANA

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message97
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 16-01-2016, 13:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)



INGREDIENTE:

3 bucãți piept de pui
6 felii ºunca sau muschiuleþ afumat
6 felii caºcaval
1 pahar de vin
1 caþel usturoi
6 linguri faina
1 legatura salvie
1 praf sare, piper
1 ceasca ulei

PREPARARE:

Învaþã sã prepari un pui Valdostana delicios, ca la marile restaurante de lux.

Mod de preparare:

1. Se împarte pieptul de pui în jumataºi ºi se asezoneaza bine cu sare si piper. Se da prin faina, se scutura excesul ºi se prajesc în ulei împreuna cu un caþel de usturoi, pe ambele pãrþi, pâna se coloreaza uniform.

2. Piepþii de pui rumeniþi se transfera într-o tava de copt, se pun feliile de ºunca sau muschiuleþ peste ºi se dau la cuptorul încins la 180°C, timp de 5-10 minute.

3 Între timp, se scurge excesul de ulei din tigaie, se adauga salvia care se caleºte un minut, apoi se stinge cu vin ºi se fierbe pâna se îngroaþa puþin sosul.

4. Se scoate tava din cuptor, se toarna sosul peste ºi se aºaza caºcavalul deasupra fiecarui piept de pui în parte. Se introduce din nou tava la cuptor, pâna când caºcavalul se topeºte ºi devine auriu.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 22-08-2025, 00:57:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password