User
Pass
2FA
 
 

Pandispan cu biscuiti

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message96
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 15-01-2016, 15:16:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Ingrediente

5 oua
5 linguri zahar
3 linguri ulei
2 linguri apa fierbinte
5 linguri faina
1 praf de copt
esenta de vanilie
Pentru pesmetul de biscuiti:
5-6 biscuiti obisnuiti
1-2 linguri cacao
1 lingura unt topit
Mod de preparare Pandispan cu biscuiti:

Pesmetul de biscuiti:

Biscuitii ii macinam la robot pana obtinem un pesmet fin. Adaugam cacaoa si untul topit si omogenizam.

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Punem zaharul si mixam pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Adaugam si apa fierbinte. Galbenusurile amestecate cu ulei si esenta de vanilie se toarna peste bezea si se omogenizeaza amestecand usor. Dam mixerul deoparte si cu o spatula incorporam faina amestecata cu praful de copt, amestecand de jos in sus, sa nu se lase compozitia. La sfarsit punem pesmetul de biscuiti.

Compozitia o turnam in tava (20/25 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana suprafata prajiturii devine ferma. Se poate face proba cu scobitoarea.

Se scoate pe un gratar si se lasa la racit, apoi se portioneaza.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 14-08-2025, 14:31:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password