Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Papricas de porc cu galuste de faina
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
78
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 15-01-2016, 17:24:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente – Papricas de porc cu galuste de faina
•500 g carne de porc slaba
•1 ardei gras
•1 ceapa mare
•2-3 catei usturoi
•6 rosii
•1 lingura rasa paprika dulce
•100 ml suc de rosii
•1-2 cani apa
•4 linguri sos picant de ardei (optional)
Ingrediente galuste de faina
•3 oua
•120-140 g faina
•sare
Mod de preparare Papricas de porc
•Taiem carnea in patratele mici si o punem la calt in 2-3 linguri de ulei.
•Intre timp taiem ceapa in rondele subtiri, tocam marunt usturoiul si ardeiul gras.
Papricas de porc - legume curatate si tocate
•Punem o craticioara cu apa la fiert iar in momentul in care apa incepe sa fiarba, scufundam rosiile pentru 2-3 minute, apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca putin. Dupa ce s-au racit, le curatam coaja si le tocam marunt.
•Dupa ce carnea s-a rumenit putin pe ambele parti, adaugam ceapa, usturoil si ardeiul. Amestecam si lasam la calit pt cca 4-5 minute pana ce ceapa devine transparenta. Adaugam rosiile tocate marunt, paprika ,sucul de rosii si o cana cu apa.
•Acoperim cu capac si lasam papricasul pe foc mic pentru cca 45 minute sau pana ce carnea devine frageda.
•Pentru galuste, batem usor cu o furculita ouale si adaugam treptat faina pana ce obtinem un aluat mai gros decat cel de clatite. Aluatul este gata in momentul in care furculita lasa o “carare” vizibila.
Preparare galuste de faina pentru papricas
•Sosul papricasului trebuie sa fie destul de lichid in momentul in care adaugam galustele in el. De aceea, daca mai este nevoie, mai adaugati o cana de apa cu 5 minute inainte de a pune galustele in papricas.
•Inmuiem in sos o lingurita, dupa care luam cu marginea ei, mici portii de aluat pe care-l adaugam sosului.
•Dupa ce am adaugat toata galustele, acoperim cratita cu capac si le lasam sa fiarba 5-10 minute.
Papricas de porc cu galuste de faina detaliu
•Servim papricasul cu un pic de patrunjel pe deasupra, care mie mi-a lipsit, si cu multa multa pofta.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 14-08-2025, 21:38:32
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details