Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Piept de curcan cu praz
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
104
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 16-01-2016, 13:03:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrdiente:
•500 gr piept de curcan
•2 fire groase praz
•lapte
•apa
•faina
•sare
•piper
•sos worcester
•un pahar vin rosu
•sofran
Curatam prazul de foile verzi exterioare si il spalam f bine. Il taiem rondele si il punem la calit in putin ulei (ideal ar fi sa il calim intr-un wok care este mai inalt) pentru vreo 5 minute la foc mediu amestecand mereu,
Amestecam o cescuta de lapte cu o cescuta de apa si adaugam treptat peste praz pana se patrunde complet, Condimentam , iar in momentul in care este complet patruns stingem focul si il lasam sa stea acoperit.
Pieptul de curcan/pui il taiem in fasiute si il imbracam bine in faina amestecata cu sare, piper si sofran,
Il punem la prajit intr-o tigaie mare cu vreo 2- 3 linguri ulei si il intoarcem pe toate partile pana se patrunde. Adaugam 1-2 linguri de sos worcester si paharul de vin rosu. Lasam sa se evapore tot alcoolul dupa care amestecam pieptul cu prazul . Mai lasam cateva minute pe foc ca sa se amestece bine . Adaugam cateva firicele de praz crud si servim.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 17-08-2025, 10:26:46
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details