User
Pass
2FA

Porc cu cinci legume

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message162
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

Status: Offline
(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 19-07-2016, 13:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Porc cu cinci legume

Ingrediente
Ingrediente necesare pentru 2 portii : 200 grame de carne de porc
eu am folosit cotlet feliat
o jumatate de ardei rosu taiat felii
cativa morcovi mici ( eu am pus congelati ca asa aveam ) ,2 ciuperci champinion crude sau congelate
10 cm de praz
o jumatate de tzuchinni rondele
o lingura ulei masline
o lingura sos soya
o lingurita pudra ghimbir
sare
piper
amestec de condimente chinezesti ( sau de 5 condimente) o lingura de sos de chilli dulce
o lingurita amidon sau Maizena.

Mod de preparare
Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam legumele si condimentam cu sare, piper, o lingurita de amestec de 5 condimente, o lingura sos de soya , o lingurita de gimbir si lasam sa se caleasca pret de cateva minute. Dupa aceea turnam peste 100 ml de apa calda si lasam sa fiarba 4-5 minute, legumele trebuie sa ramana al dente sa nu fie fierte foarte tare.

Dupa ce au fiert cele cateva minute mai adaugam condimente daca trebuie, punem o lingura de sos de chilli dulce si adaugam amidonul dizolvat cu apa rece sau o lingurita de maizena.

Acest tip de mancare poate fi insotit atat de orez fiert cat si de taietei chinezesti, de data asta eu am pus taietei chinezesti .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  

The time now is 08-08-2025, 01:45:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password