User
Pass
2FA

Portofoliu Whisper

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations
Author Message1543
Whisper<3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-01-2013 01:14)

Votes: 2

Post Posted: 13-01-2013, 21:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine v-am gasit dragi prieteni -.Sper sa nu va bateti joc de munca mea si eu de voi pentru ca nu vad rostu.Dativa cu parerea si nu ma criticati .Mersi -

Avatare : IMG: http://imageshack.us/a/img593/7204/54625475.png IMG: http://imageshack.us/a/img69/7549/70712327.png IMG: http://imageshack.us/a/img221/589/53078312.png IMG: http://img545.imageshack.us/img545/4572/35010450.png IMG: http://imageshack.us/a/img203/1407/73986123.gif

Si o semnatura : IMG: http://imageshack.us/a/img221/822/signbu.png

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 14-01-2013, 02:06:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Renunta la text pana inveti sa il folosesti cu cap.Nu mai face gif.uri pentru ca strici calitatea pozei,adauga efecte,c4d-uri,foloseste brushuri.Urmareste tutoriale si specializeaza-te in semnaturi,pentru a face un avatar nu iti trebuie mult timp si imaginatie.Cand redimensionezi o poza tine shift apasat.Succes in continuare.

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
pHoZoNNN

[Bãããhããã!]

(since 19-05-2019 10:17)

Votes: 192

Post Posted: 15-01-2013, 15:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele sunt: 1. LQ. 2.Luate din alte parti si puse un text si un border (prost pus) pe ele. 3.Prost dimensionate.
Textul imi place cum il faci dar nu`mi place cum il pozitionezi.
@Aditzza daca renunta la text cum se perfectioneaza?

0 0

Back to top
askabanus

[Mentally Stable]

(since 30-01-2014 11:00)

Votes: 2

Post Posted: 15-01-2013, 16:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mdea , acelas tip de MODIFICATOR de poze pe care l-am vazut de 1000 ,ce pune titlu deasupra pozelor sale modificate , "CREATII"...succes in continuare!!!
0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 15-01-2013, 16:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pHoZoNNN wrote:

Te asigur,o lucrare arata de n ori mai bine fara text,mai ales la inceput cand inveti sa folosesti toate uneltele photoshopului.
Abia dupa daca tu crezi ca ai avansat poti incerca sa integrezi si textul.
Pfear,am dreptate?

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 15-01-2013, 19:49:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdItZzA'' wrote:
pHoZoNNN wrote:

Te asigur,o lucrare arata de n ori mai bine fara text,mai ales la inceput cand inveti sa folosesti toate uneltele photoshopului.
Abia dupa daca tu crezi ca ai avansat poti incerca sa integrezi si textul.
Pfear,am dreptate?

Ai dreptate când spui cã un text prost aplicat poate strica o lucrare bunã, dar asta e valabil nu doar pentru text ci pentru o grãmadã de alte elemente (efecte, luminã, integrare...). Dar din punct de vedere strict al evoluþiei, cu cât greºeºti mai mult (ºi eºti corectat mai des), cu atât progresezi mai repede (dacã nu eºti un caz definitiv, iremediabil ºi eminamente pierdut - mai sunt ºi de-ãºtia).

Mã vãd nevoit sã repet: în artele vizuale nu poþi reinventa roata. Fiecare tehnicã trebuie învãþatã prin repetiþie, fãcând-o de multe ori, uneori mai prost, alteori mai bine. Cea mai rapidã metodã sã înveþi graficã este sã reproduci, nu sã faci nou. Dacã dedici o lunã copierii unor lucrãri care îþi plac (indiferent de domeniu, indiferent de genul lor) dupã luna respectivã îþi va fi mult mai uºor sã faci ceva nou, fãrã "model".

Photoshop-ul nu se învaþã într-o zi. Nici mãcar într-o lunã. Poți spune cã ești la nivel mediu dupã un an în care lucrezi constant, mãcar o lucrare pe sãptãmânã. Sunt mulþi care aplicã un fum, ceva flãcãri sau un c4d în overlay sau screen peste un render, tasteazã (la propriu) un text peste și îi dau opacitate 80%. Repetã asta pe încã 2 stock-uri apoi vin ºi fac topic: "Creaþiile mele. Nu vã bateþi joc de munca mea sã nu-mi bat joc de voi..."
Ok. Ce anume ai creat? Un fișier nou? Nu-ți trebuie PS pentru asta. E suficient un notepad, care e și mult mai rapid...

Și nu, nu mã refer neapãrat la topicul acesta, ci la foarte multe din secțiune, imposibil sã nu le fi remarcat.

Aș vrea sã nu fiu înțeles prost. Nu spun sã nu mai postați, ci sã încercați sã evoluați constant. Ai fãcut o lucrare ºi îþi place foarte mult cum a ieºit? Bravo! Salveaz-o, închide-o ºi fã-o din nou, de la zero. Ai sã vezi dupã ce o termini cã e diferitã de prima, de cele mai multe ori în sens pozitiv. Eu chiar și acum, dupã peste 100 de semnãturi, dacã nu îmi place cum iese o semnãturã o salvez ca v1, o închid ºi o refac de la zero. Uneori ajung la varianta a 4-a ºi-mi dau seama cã-i lipseºte ceva ce fãcusem în varianta 1, o redeschid, le combin, iau bucãți din fiecare și le dau blend din una în alta pânã sunt mulþumit de rezultat. Mai sunt câte unii care mã întreabã: "v5? Pot sã le vãd și pe celelalte?". "De putut ai putea, voinice, cã te vãd destoinic, dar mai bine vezi-ți de drumul tãu. Dacã aveai ce vedea la ele, nu-ți trimiteam v5-ul, ci direct v1..."

Aveți idee în câte lucrãri mai vechi vãd acum defecte majore? De fiecare datã când fac sau refac o lucrare, de fapt, învãț graficã, chiar dacã nu-mi dau seama. Același lucru e valabil pentru oricare dintre voi.

Revenind la întrebare: aplicarea textului este de multe ori mai complexã decât modificarea imaginii. Ți se pare cã știi sã aplici text? Ia bagã un ochi pe text-effects în psdtuts și s-ar putea sã te rãzgândești. ªi ar mai fi ceva. Trebuie sã-þi placã. Trebuie sã te tragã aþa sã deschizi PS-ul doar pentru cã nu l-ai deschis de ceva vreme ºi parcã ai mai face ceva, nici tu nu știi ce.

Îmi cer scuze cã m-am lungit, sunt lucruri pe care am tot vrut sã le spun ba unuia, ba altuia dar m-am abținut, sã nu se creadã cã sunt agresiv.
Dacã ce-am spus aici ajutã sau impulsioneazã pe mãcar unul sã meargã mai departe, sã progreseze... n-am pierdut vremea.

Iar comentariul lui pHoZoNNN este cel mai util și la obiect din topic. A dat feedback constructiv, de care, dacã se ține cont, se trece la etapa urmãtoare.

sunet

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Creations  

The time now is 03-08-2025, 19:58:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password