User
Pass
2FA

Problema DVD - Camera Video Sony

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message708
banditu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-05-2021 22:54)

Votes: 9

Post Posted: 13-09-2011, 03:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va salut problema este in felul urmator, am inregistrat pentru un prieten cateva mini-dvd-uri cu o camera mai veche sony, totul bine si frumos, mai departe vin urmatoarele 2 probleme.
1). 2 din 5 mini-dvd nu le mai vede pc-ul si nici camera, da eroare. Am reusit nu stiu cum ca unul din dvd-uri sa mi-l vada un laptop sony, precizez ca cd-urile nu sunt sony erau ceva gen "serioux". Informatia pe ele este scrisa dar pur si simplu nu le vede sunt goale. Cum am spus cu unul s-a rezolvat cu celalalt nu mai stiu ce sa ii fac. La unul din cd-uri dupa finalizare mi-a dat "ERROR" (la primul cel care s-a rezolvat), iar la celalalt in timp ce filmam s-a terminat bateria si am bagat camera la incarcat si filmam in continuare, dupa care s-a produs inevitabilul a cazut curentul si camera s-a stins, am aprins camera pe urma am filmat in continuare si am dat finalizare la mini-dvd. Cum se poate recupera data dupa acel dvd?
2). Am copiat acele dvd-uri care au mers in calc si am le-am scris cu nero la cea mai mica viteza ca "DATA - DATA FILES" pe un cd si dvd normal. In momentul cand am dat burn a dat "eroarea" de mai jos, daca se poate spune asa. Am dat ok si a mers mai departe. Informatia a fost citita de calc si merg. Problema apare aici, cand le-am dat respectivului sa le vada la dvd, spune ca filmele le vede merg, dar se intrerupe cateva sec dupa iar merge si tot asa...Unde e problema?

http://imageshack.us/photo/my-images/221/daadadav.png/

Daca nu am postat bine rog sa se mute, dar nu am gasit altundeva...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 05-08-2025, 14:33:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password