Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Problema DVD - Camera Video Sony
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Hardware
Author
banditu
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 29-05-2021 22:54)
,
Topics: 106
Votes
: 9
Posted: 13-09-2011, 03:48:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Va salut problema este in felul urmator, am inregistrat pentru un prieten cateva mini-dvd-uri cu o camera mai veche sony, totul bine si frumos, mai departe vin urmatoarele 2 probleme.
1). 2 din 5 mini-dvd nu le mai vede pc-ul si nici camera, da eroare. Am reusit nu stiu cum ca unul din dvd-uri sa mi-l vada un laptop sony, precizez ca cd-urile nu sunt sony erau ceva gen "serioux". Informatia pe ele este scrisa dar pur si simplu nu le vede sunt goale. Cum am spus cu unul s-a rezolvat cu celalalt nu mai stiu ce sa ii fac. La unul din cd-uri dupa finalizare mi-a dat "ERROR" (la primul cel care s-a rezolvat), iar la celalalt in timp ce filmam s-a terminat bateria si am bagat camera la incarcat si filmam in continuare, dupa care s-a produs inevitabilul a cazut curentul si camera s-a stins, am aprins camera pe urma am filmat in continuare si am dat finalizare la mini-dvd. Cum se poate recupera data dupa acel dvd?
2). Am copiat acele dvd-uri care au mers in calc si am le-am scris cu nero la cea mai mica viteza ca "DATA - DATA FILES" pe un cd si dvd normal. In momentul cand am dat burn a dat "eroarea" de mai jos, daca se poate spune asa. Am dat ok si a mers mai departe. Informatia a fost citita de calc si merg. Problema apare aici, cand le-am dat respectivului sa le vada la dvd, spune ca filmele le vede merg, dar se intrerupe cateva sec dupa iar merge si tot asa...Unde e problema?
http://imageshack.us/photo/my-images/221/daadadav.png/
Daca nu am postat bine rog sa se mute, dar nu am gasit altundeva...
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Hardware