User
Pass
2FA

Problema Windows / PC

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message772
Shibble
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-11-2012 15:48)

Votes: 14

Post Posted: 07-05-2011, 23:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci problemele sta in felul urmator:

1) Icoanele dupa desktop nu le pot muta
2) teamspeak-ul , nu pot umbla in el , sa setez o tasta sa pot vorbi , si se mai si blocheaza , adica nu mai pot umbla nicaieri in el , trebuie sa dau enter pentru OK si TAB pentru a schimba unele setari sau tabu ... , nu stiu exact cum sa explic ...
3) mozilla firefox , cand intru pe youtube / trilulilu / etc. si dau la un videoclip , se blocheaza deodata , adica nu pot da mai in fata melodia , sau sa dau sa vad alt videoclip , sau sa inchid de sus de la X , trebuie sa il minimalizez de jos si dupaia sa il maximizes si dupaia merge , o alta problema la orice browser de internet , nu merg tablele pe net , adica mi se blocheaza , si nu pot da cu zaru .. ( asta e problema lui tata ... ) - , plus alte mici probleme care nu imi vin in minte

Am reinstalat de 3 ori windows-ul , am bagat si sp2 si sp3 , am si formatat tot hardul , iar dupa instalare , sunt aceleasi probleme care le aveam si inainte sa insalez windows-ul - , ciudat rau de tot .

Am folosit si tune up si ccleaner , degeaba nu vrea sa mearga .

Deci care se pricepe in cazuri dastea , ce trebuie facut , daca se poate un link de la un windows foarte bun sp2 (chiar si link dupa filelist) , poate eu le-am nimerit stricate - orice fel de ajutor -

Multumesc mult !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Canabis

[i love Haters]

(since 28-12-2016 18:11)

Votes: 20

Post Posted: 09-05-2011, 15:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat ram ai ? Incearca sa scoti efectele speciale , scade rezoluitia , sau opreste anti virusu , si nu da clickuri de nenumarate ori , 1 click cand ii manuta 2 cand ii sageata si nu face hl icoana si 1 cand face , nu 20 nici 6
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Asgard

[Mentally Stable]

(since 04-04-2022 10:26)

Votes: 11

Post Posted: 09-05-2011, 18:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La icons incearca sa dezactivezi Auto Arrange, cat despre problema cu Firefox-ul s-ar putea sa fie de la consumul de resurse, selecteaza High la priority sa vezi daca merge mai bine si reinstaleaza flash-ul.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Canabis

[i love Haters]

(since 28-12-2016 18:11)

Votes: 20

Post Posted: 09-05-2011, 20:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a si high setezi in task manager (ctrl , alt , del ) , dai click dreapta pe firefox , dai show procees , si dai click dreapta pe procress , set priority > high , si daca vrei sa ai restarturi dese da real time
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PaZuZu, 01 November 2014 10:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 18-08-2025, 04:48:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password